Gülümbespor, Yeni Sezon Öncesi Tecrübeli Isim Mehmet Yunus Altin Ile Anlasti

Bilecik 1. Amatör Lig ekiplerinden Gülümbespor, yeni sezon öncesi tecrübeli isim Mehmet Yunus Altin ile anlasti.

Geçtigimiz sezonlarda 2. Amatör Lig’de mücadele eden ve namaglup sampiyon olarak 1. Amatör Lig’e çikan Gülümbespor, is insani Ergün Akbal’in kulüp baskanligini devralmasiyla yeni sezona siki hazirlaniyor. Gülümbespor, Bilecikspor, Il Özel Idare Spor ve Bayirköyspor gibi Bilecik’in köklü takimlardan futbolculuk hayatini sampiyonluk yasayan tecrübeli isim Mehmet Yunus Altin ile anlasti.

"Basari için çabalayacagiz"

Ligde sampiyonluk hedefleyen Gülümbespor’un Kulüp Baskani Ergün Akbal, takimin basarisi için herkesin elini tasin altina koydugunu belirterek, "Yeni sezon için tüm hazirliklarimiza tüm hizimizla devam ediyoruz. Teknik alt yapimiz ve transferlerimizle Gülümbespor, 1. Amatör Lig’de sampiyonlugu gögüsleyen takim olacak insallah. Mehmet Yunus kardesimiz ile yeni sezon için anlasma sagladik, Gülümbespor’umuzun basarisi için çabalayacagiz. Yeni sezonun kazasiz, belasiz ve centilmence olmasini temenni ediyor, diger takimlara da basarilar diliyorum" dedi.



"Gülümbespor’umuzu daha yukarilara tasimak için çalisacagiz "

Yeni sezon için iddiali olduklarini belirten Mehmet Yunus Altin ise su ifadelere yer verdi:

"Yeni sezonda dogup büyüdügüm yerin takimi olan Gülümbespor’a katilmaktan dolayi mutluyum. Özellikle geçen sezonun ikinci yarisinda yakaladigimiz formu devam ettirmek ve Gülümbespor’umuzu daha yukarilara tasimak için çalisacagiz. Geçen sezonki kadromuzu dagitmadan üzerine takviyeler yaparak güzel futbol izlettirmek istiyoruz. Hem takimim hem de tüm takimlar açisindan sakatliksiz, kazasiz ve belasiz bir sezon olmasini diliyorum."

Öte yandan yeni sezonda Altin gözetiminde antrenmanlarina baslayacak takimin kadrosuna, sürpriz isimlerin de dahil olacagi belirtildi.

Kaynak: İHA