Celal Emir Dede Ve Ali Karakaya Balikesirspor'da

TFF 3. Lig ekiplerinden Balikesirspor’un altyapisindan yetisen oyuncusu Celal Emir Dede, yeniden kirmizi-beyazli kulüple anlasma sagladi. Balikesirspor ayrica Nazilli Belediyespor’da forma giyen Ali Karakaya ile 1 yillik sözlesme imzaladi.

Balikesirspor alt yapisindan yetisen ve Balikesirspor’dan Çaykur Rizespor’a transfer olduktan sonra Usakspor, Somaspor, Esenler Erokspor, Sivas Belediye, Karaköprü Belediyespor ve son olarak Osmaniyespor FK takimlarinda oynayan 23 yasindaki forvet oyuncusu, 2023-2024 sezonunda 18 maçta görev aldi. Balikesirspor ayrica Nazilli Belediyespor’da forma giyen defansif orta saha oyuncusu Ali Karakaya ile 1 yillik sözlesme imzaladi.

Balikesirspor kulübü sosyal medya hesaplarindan yapilan açiklamada, "Balikesirspor’umuz, en son Osmaniyespor FK formasi giyen 23 yasindaki orta saha oyuncusu Emir Dede ile 1 yillik sözlesme imzaladi. Yapilan anlasma altyapimizdan yetisen Emir Dede ve kulübümüze hayirli olsun. Geçtigimiz sezon 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor formasi giyen 22 yasindaki defansif orta saha oyuncusu Ali Karakaya ile 1 yillik sözlesme imzaladi. Yapilan anlasma kulübümüze ve genç oyuncularimiza hayirli olsun" denildi.

Kaynak: İHA