Antalyaspor'dan Sponsorluk Anlasmasi

Antalyaspor’, 2024-2025 sezonunda HDI Sigorta ile is birligi anlasmasi yapti. Imza töreni Antalyaspor Baskani Sinan Boztepe ile firmanin Genel Müdürü Firuzan Iscan’in katilimi ile Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçeklesti. Sponsorluk kapsaminda HDI Sigorta logosu gelecek yil Antalyasporlu futbolcularin sortlarinin ön yüzünde, röportaj tisörtlerinde ise iki omuzda yer alacak.

Antalyaspor Baskani Sinan Boztepe, imza töreninde yaptigi konusmada önemli bir anlasma için bir arada bulunduklarini belirterek, "Global bir firma olan firmanin Antalyaspor ile ilk kez bir is birligi söz konusu oldu. Kendileri ile birlikte 1 sezonluk anlasma yaptik. Önümüzdeki süreçte de hem kulübümüze, hem kendilerine daha faydali ve uzun vadeli anlasmalar yapmayi ve bunu sürdürülebilir kilmayi arzuluyoruz. Antalyaspor kendi markasini büyük markalarin sponsorluklariyla güçlendirmeye devam edecek" dedi.



"Alex’in etkisi büyük olacak"

Törende degerlendirmelerde bulunan HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan Iscan da, firma olarak sporun çesitli dallarinda gerçeklestirdikleri sponsorluk anlasmalarini sürdürmeye devam ettiklerini söyledi.

Iscan, "Ülkemize hem basarili sporcular yetistirecek hem de ülkemizi uluslararasi arenada basarili bir sekilde temsil edecek kulüplerimizle sponsorluk anlasmalari gerçeklestirerek, kulüplerimizin sürdürülebilir bir basari elde etmesine katkida bulunmaya çalisiyoruz. Türkiye’de oynadigi futbol ile efsaneler arasina giren ve tüm takim taraftarlari tarafindan oldukça sevilen Alex de Souza, Antalyaspor’un yeni Teknik direktörü. Alex’in de etkisiyle sezon boyunca sporseverlerin ilgisinin Antalyaspor’un üzerinde olacagina eminiz. Antalyaspor’un gelecek basarilarina katki sunmanin önemli oldugunu düsünüyor, yaptigimiz anlasmanin spor camiasi ve Antalyaspor adina hayirli olmasini diliyoruz" diye konustu.



Günün anisina forma

Atilan imzalarin ardindan, Baskan Sinan Boztepe, Firuzan Iscan’a HDI markasinin bulundugu Antalyaspor sortunu takdim etti. Boztepe ayrica günün anisina Iscan ve firmanin Türkiye Satis Pazarlama Müdürü Halil Bay’a üzerlerinde isimlerinin yazili oldugu formalari hediye etti.

Kaynak: İHA