Erzurumspor'da Iki Imza Daha

Iç transfer çalismalarini sürdüren Erzurumspor, Süleyman Koç ve Göktug Bakirbas’la yeniden anlasti. Mavi-beyazli takimda yeni sezon için ikinci kamp çalismalari Erzurum’da basladi.

Erzurumspor tesislerinde Kulüp Baskani Sayin Ahmet Dal’in katilimlariyla her iki futbolcu ile 1 yillik resmî sözlesme imzalandi. Kulüp Baskani Sayin Ahmet Dal yaptigi açiklamada; ‘’Iki arkadasimizla beraber büyük mücadeleler verdik. Simdi yine buradalar. Ailemizin eksik olan parçalarini tamamlayarak devam ediyoruz. Sehrimize, takimimiza ve kiymetli iki futbolcumuza hayirli, ugurlu olmasini diliyor; saglikli, sakatliksiz ve basarili bir sezon geçirmelerini diliyorum. Süleyman kardesimizin yakin zamanda bir kiz çocugu oldu. Kendisini ve degerli esini kutluyor, minik yavrumuza saglikli, uzun ömürler diliyorum. ikinci kampimiza dahil olan oyuncularimiza bir kez daha hayirli olsun diyor, mavi-beyazli formamiz altinda basarili bir sezon geçirmelerini dileriz. ’’ dedi.

Ikinci etap hazirliklari basladi

Bu arada Erzurumspor’da yeni sezon için ikinci kamp çalismalari basladi.

Erzurumspor tarafindan yapilan açiklamada, “ Teknik Direktörümüz Hakan Kutlu yönetiminde çalismalarina baslayan ekibimizin, ikinci hazirlik dönemi 23 Temmuz Sali gününe kadar devam edecek. Hazirlik maçlari programimiz belli oldu. Mavi-Beyazli ekibimiz ikinci etap kampinda 4 hazirlik maçi yaparak yeni sezon hazirliklarini sürdürecek. 17 Temmuz Çarsamba / 17.00 Erzurumspor FK - Sebail FC, 20 Temmuz Cumartesi / 17.00 Erzurumspor FK - Neftçi Bakü ve 23 Temmuz Sali / 17.00 Erzurumspor FK - Sivasspor 23 Temmuz Sali günü ikinci etap kampinin son maçini oynayacak olan takimimizin maç programi kulübümüz tarafindan ilerleyen tarihlerde açiklanacaktir. Erzurumsporumuz, hazirlik karsilasmalarini Yüksek Irtifa Kamp Merkezi’nde oynayacak.” denildi.

Kaynak: İHA