Çocuklar Spor Okullarinda Hem Fiziksel Hem De Zihinsel Olarak Kendilerini Gelistiriyor

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan 81 ilde uygulanan GSB Spor Okullari, Karabük’te yogun katilimla devam ediyor.

Gençlerin sporla tanismasini ve saglikli bir yasam tarzi benimsemelerini saglamak amaciyla düzenlenen program, bu yil da büyük ilgi görüyor.

Karabük Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan organize edilen GSB Spor Okullari, yüzme basketbol, voleybol, hentbol, futbol, cimnastik, tenis, masa tenisi, taekwondo, judo, halter, boks, eskrim, güres gibi spor branslari uzman egitmenler esliginde gerçeklestiriliyor. Spor okullarina katilan gençler, hem sportif yeteneklerini gelistirme firsati buluyor hem de sosyal becerilerini arttiriyor. Basarili performans sergileyen sporcular, yil boyunca düzenli olarak brans antrenmanlarina devam ederek hem fiziksel hem de zihinsel açidan kendilerini gelistirmeyi sürdürüyor.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Coskun Güven, "GSB Spor Okullari, gençlerimizin fiziksel gelisimlerine katkida bulunmanin yani sira, takim ruhunu ve disiplin anlayisini da kazandiriyor. Yogun katilim, gençlerimizin sporun önemini anladigini gösteriyor. Spor dolu bir yaz geçirmek isteyen gençler için kayitlar devam ediyor. GSB Spor Okullari’na katilmak isteyenler, Karabük Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nün resmi sosyal medya hesaplarindan detayli bilgilere ulasabilirler” dedi.

Kaynak: İHA