Sakaryaspor, Yeni Sezon Hazirliklarini Kartepe Kampinda Sürdürüyor

Sakaryaspor, yeni sezon hazirliklarini Kartepe kampinda sürdürüyor. Takimin moral ve motivasyonunu yükseltmek için kampi ziyaret eden Sakaryaspor Kulüp Baskani Gökhan In, "Hepinizin gayretini yakindan takip ediyor ve gurur duyuyoruz. Sezon boyunca hep birlikte el ele vererek büyük basarilara imza atacagimiza inaniyorum. Yönetim olarak her zaman yaninizdayiz ve size olan destegimiz tamdir" dedi.

Yeni sezon hazirliklari çerçevesinde ilk etap çalismalarini Rüstemler Tesisleri’nde tamamlayan Sakaryaspor, ikinci etap için Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bulunan otelde kampa girdi. Yesil-siyahli takimin moral ve motivasyonunu yükseltmek amaci ile Sakaryaspor Kulüp Baskani Gökhan In, Asbaskan Tolga Tas ve yönetim kurulu üyeleri 13 Temmuz’da kampa giren kafileyi ziyaret etti. Ziyaret sirasinda Baskan In, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelerek desteklerini dile getirdi.

Takimin gösterdigi çabadan memnun oldugunu ifade eden ve kampta takim ile birlikte olmaktan dolayi duydugu mutlulugu dile getiren Baskan Gökhan In, "Bugün burada, sizlerle birlikte olmak bizler için büyük bir mutluluk kaynagi. Bu kamp döneminde göstermis oldugunuz özveri ve disiplin, Sakaryaspor’un gelecegi adina bizlere umut veriyor. Hepinizin gayretini yakindan takip ediyor ve gurur duyuyoruz. Sezon boyunca hep birlikte el ele vererek büyük basarilara imza atacagimiza inaniyorum. Yönetim olarak her zaman yaninizdayiz ve size olan destegimiz tamdir. Iyi bir hazirlik dönemi geçirmenizi ve sezona güçlü bir baslangiç yapmanizi diliyorum" diye konustu.

Asbaskan Tolga Tas da takimin moralini yüksek tutmanin önemine deginerek, oyunculara ve teknik heyete basarilar diledi. Yönetim kurulu üyeleri ise futbolcularla sohbet ederek, ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Ziyaret sonrasinda takimin antrenmanini izleyen yönetim kurulu üyeleri, kampin genel durumu hakkinda teknik heyetten bilgi aldi. Teknik direktör ve futbolcular, yönetimin ziyaretinden duyduklari memnuniyeti dile getirerek, desteklerinin kendilerine büyük motivasyon sagladigini ifade ettiler.

Sakaryaspor, Kartepe kampinda sezon öncesi hazirliklarina tüm hiziyla devam ederken, takimin moral ve motivasyonunun yüksek oldugu gözlemlendi.

Kaynak: İHA