Off-Road Yarislarinda Devrilen Araç Yarislara Veda Etti

Artvin’in Murgul ilçesinde düzenlenen Karadeniz Off-Road Kupasi yarislarinda zorlu parkurda devrilen araç yarislara veda etti, kaza ani kameraya yansidi.

Türkiye Otomobil Sporlari Federasyonu tarafindan organize edilen ve Murgul Off-Road Spor Kulübü’nün düzenledigi Karadeniz Off-Road Kupasi’nin ikinci yarisi, Murgul’un Damar Köyü’nde gerçeklesti. Murgul Kaymakamligi ve Murgul Belediyesi katkilariyla düzenlenen yarislara, Artvin, Ordu, Trabzon, Samsun, Igdir, Sakarya ve Rize’den toplam 22 araç ve 44 sporcu katildi.

Özel donanimli araçlar, 15 kapidan olusan toplam 24 kilometrelik parkurda en iyi süreyi elde edebilmek için mücadele etti.

Zorlu parkurda araçlari arizalanan bazi sporcular, bitis çizgisine ulasamadan yarismayi terk etmek zorunda kaldi. Bazi sporcular ise araçlarinin hasar almasina ragmen yarisi tamamlamaya çalisti. Yarislarin S4 kategorisinde, 414 numarali araç pilotu Muhammet Ali Yilmazer ve co-pilot Hüseyin Fevzioglu, içi su dolu çukur etabina gelince araçlari devrildi. Çevredekilerin yardimiyla pilotlar araçtan çikartildi. Iki pilot da kazadan yara almazken, o anlar saniye saniye kameraya yansidi.

Kaynak: İHA