Kiraz Festivali'nde Sampiyon Gebze Arapçesmespor FK Oldu

Körfez Kiraz Festivali kapsaminda düzenlenen kizlar U13 Dostluk Futbol Turnuvasinda kazanan Gebze Arapçesmespor Kulübü oldu.

Körfez Belediyesi’nin her yil geleneksel olarak düzenledigi Kiraz Festivali etkinlikleri kültürel etkinliklerin yani sira sportif etkinliklerle de renklendi. Bu yil 50’incisi düzenlenen Körfez Kiraz Festivali kapsaminda kizlar U13 Dostluk Futbol Turnuvasi yapildi. 3 gün süren ve Yarimca Sahilinde bulunan Körfez Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlügü Akademik Spor Sahasinda yapilan turnuva adina yakisir sekilde dostluk ve kardeslik havasinda gerçeklesti. Çevre il ve ilçelerden gelen takimlarin karsilastigi turnuvaya 9 takim katildi.

Grup eleme sistemi ile karsilasan takimlar çekismeli ve heyecanli maçlar ortaya koydu. Genç sporcularin maç tecrübelerinin artmasi için önemli oldugu ifade edilen turnuvada renkli ve güzel görüntüler ortaya çikti.

Turnuvaya Körfez Gençlerbirligi Spor Kulübü’nün ev sahipliginin yani sira Istanbul’dan Pendik Güvenspor, Tuzla Sahilspor, Düzce FK, Kocaeli Karsiyaka Koleji, Gebze Kadin FK, Gebze Arapçesmespor Kulübü, Darica Birlikspor ve Derince Yavuzspor katildi.

Törende takimlara ödüllerini Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt’ün adina Körfez Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ali Osman Bas ile teknik direktör ve spor adamlari Haluk Kaya, Bilal Turgut ve Hamza Alyilmaz tarafindan verildi.

Turnuvanin kazanani Gebze Arapçesmespor Kulübü olurken, Körfez Gençlerbirligi Spor Kulübü 2’nci, Pendik Güvenspor 3’üncü, Karsiyaka Koleji ise 4’üncü oldu. Turnuvanin "en centilmen takimi" olarak Düzce FK’ya ödül verildi.

Kaynak: İHA