Sakarya'nin Gururu Avrupa'nin 'Fatih'i' Olmak Için Budapeste'de

Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nin milli armayi tasiyan karate sporcusu Fatih Sen, 14-17 Temmuz arasinda Macaristan Budapeste’de gerçeklesecek Üniversiteler Arasi Avrupa Oyunlari’nda Ay Yildizli bayragi dalgalandiracak.

Sakarya Büyüksehir Belediyesi, sporun her dalinda Türk Bayragi’ni dalgalandirmaya ve hem sehrine hem de ülkesine sayisiz basarilar kazandirmaya devam ediyor. Aldigi madalyalar, kazandigi ödüllerle Sakarya’nin gururu olan karate sporcusu Fatih Sen, bir büyük basari daha için hedefe odaklandi. Uzun yillardir milli armayi tasiyan sporcu, bir süre önce Macaristan’in baskenti Budapeste’ye dogru "Avrupa sampiyonlugu" hedefiyle yola çikti.

Üniversiteler Arasi Avrupa Oyunlari’na katilan Sen, 14-17 Temmuz’da burada gerçeklesecek olan büyük sampiyonaya damga vurmayi hedefliyor. Türkiye’yi temsil eden Büyüksehir’in sporcusu, burada Avrupa’nin dört bir yanindan gelen sampiyon karate sporculariyla birlikte mindere çikacak ve +84 kilogramda sampiyonluk parolasiyla ter dökecek. Büyüksehir’den yapilan açiklamada, "Büyüksehir’imizin basarili sporcusu Fatih Sen’i Budapeste’ye ugurladik. Inaniyoruz ki daha önce de oldugu gibi Avrupa’yi sallayacak olan Fatih’imiz sehrimize büyük bir gurur yasatacaktir. Yolun açik olsun" denildi.

Kaynak: İHA