KBÜ Ile Karabük Idman Yurdu Spor Kulübü Arasinda Is Birligi Protokolü

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kirisik ve Karabük Idman Yurdu Spor Kulübü Yönetim Kurulu Baskani Adem Aydim arasinda is birligi protokolü imzalandi.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kirisik, Karabük Idman Yurdu Spor Kulübü Yönetim Kurulu Baskani Adem Aydim, Genel Müdür Ahmet Ercan Çitli ve Teknik Sorumlu Ersin Büyüktepe’yi makaminda agirladi. Ziyarete, Karabük Üniversitesi Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Prof. Dr. Elif Çepni, Rektör Danismani Doç. Dr. Nihat Yilmaz ve Hasan Dogan Spor Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Bahadir Kayisoglu eslik etti.

Yapilan görüsmede Rektör Kirisik, Karabük Idman Yurdu Spor Kulübü Yönetim Kurulu Baskani Adem Aydim is birliklerinin güçlendirilmesi ve yapilabilecek çalismalar hakkinda görüs alisverisinde bulundu.

Görüsmenin ardindan Kirisik ve Aydim arasinda is birligi protokolü imzalandi.

Bu protokol çerçevesinde, Karabük Üniversitesi Hasan Dogan Spor Bilimleri Fakültesi, Karabük Idman Yurdu Spor Kulübü bünyesinde görev yapan antrenörlerin ve diger egitmenlerin egitimlerine, gelisimlerine yönelik bilimsel faaliyetler düzenleyecek. Ayrica, kulüp sporcularinin sportif performanslarinin ölçümü, degerlendirilmesi, takibi, sportif yetenek taramasi ve yönlendirilmesi konularinda kapsamli çalismalar yapilacak. Bu is birligi, ayni zamanda Hasan Dogan Spor Bilimleri Fakültesi bölümlerinin egitim ögretim faaliyetlerinin (Is Yeri Mesleki Egitimi) gerçeklestirilmesini amaçliyor.

Görüsme hatira fotografinin çekilmesi ile sona erdi.

Kaynak: İHA