Erzurumspor'da 1. Etap Kamp Tamamlandi

Erzurumspor, 2024-2025 sezonu hazirliklari kapsaminda sürdürdügü 1. etap kamp çalismalarini tamamladi.

Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetiminde 1 Temmuz Pazartesi günü Erzurumspor Tesislerinde hazirliklarina baslayan mavi-beyazli ekip, gerçeklestirdigi son antrenmanla ilk hazirlik kampini noktaladi. Erzurumspor 15 Temmuz Pazartesi günü Erzurumspor Tesislerinde toplanarak saat 17.00’da gerçeklestirecegi antrenmanla 2. etap kamp çalismalarina baslayacak.

Celal Hanalp ile el sikistilar

Bu arada Erzurumspor’da iç transferde de gelismeler yasanmaya ve imzalar atilmaya devam ediliyor. 3 sezondur mavi-beyazli formayi giyen basarili futbolcu Celal Hanalp’la da sözlesme imzalandi. Erzurumspor Tesislerinde Kulüp Baskani Ahmet Dal’in katilimiyla futbolcu Celal Hanalp ile 1 yillik resmî sözlesme imzalandi. Celal Hanalp yaptigi açiklamada; ‘’Mavi-Beyazli formamiz altinda Erzurumsporumuzun efsaneleri arasina girmeyi ve bu sanli forma altinda nice basarilara imza atmak istiyorum” dedi.

Erzurumspor FK Baskani Ahmet Dal imza töreninde yaptigi konusmada “Celal kardesimiz takimimiz için önemli bir oyuncu. Gerek çaliskanligi gerek saha içindeki özverisi ile bizi her zaman mutlu etmistir. Hem kulübümüze hem de Celal Hanalp kardesimize güzel bir sezon olmasini diliyorum.’’ Futbolcumuz Celal Hanalp’a bir kez daha hosgeldin diyor, sanli formamiz altinda saglikli ve basarili bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz.” seklinde konustu.

Kaynak: İHA