Amasyaspor'da Zafer Uysal Dönemi

TFF 3. Lig ekiplerinden Amasyaspor’da teknik direktörlük görevine Zafer Uysal getirildi.

Kayyum ekibini açiklayan Amasya Belediye Baskani Turgay Sevindi, Amasyaspor’un yeni teknik direktörü olarak Zafer Uysal ile anlasma imzalandigini açikladi.

Baskan Turgay Sevindi yaptigi paylasimda, "Söz verdigimiz gibi Amasyaspor’umuza sahip çiktik. Amasyaspor’umuz için verdigimiz mücadele sonunda kayyum olarak Ibrahim Karaman, Berati Kaynar ve Fatih Tasbek yönetime atandi. Takimimiz ile anlasma saglayan Teknik Direktör Zafer Uysal ve Sportif Direktör Tuncay Koçin sözlesmelerini belediyemizde imzaladi. Sehrimize, hemsehrilerimize ve spor camiasina hayirli olsun” ifadelerini kullandi.

Zafer Uysal’in kariyeri

Tasovaspor’da futbola baslayan ve 1995 yilinda profesyonel olarak Kirklarelispor’a transfer olan Uysal daha sonra 3. Lig, 2. Lig, 1. Lig ve Süper Lig olmak üzere birçok takimin formasini giydi. 2012 yilinda aktif sporculuk hayatini bitiren ve kariyerine antrenör olarak devam Uysal, Kirikhanspor, Hatayspor, Göztepe, Ümraniyespor, Karsiyaka, Bandirmaspor, Erzurumspor ve Igdir Futbol Kulübü’nde çalisti. Geçen sezon Süper Lig ekiplerinden Sivasspor’da Servet Çetin’in ekibinde yardimci antrenör olarak görev yapti.

Kaynak: İHA