Ugur Çiftçi Açiklamasi 'Hedefimiz Üst Siralara Oynamak'

Sivasspor’un takim kaptani Ugur Çiftçi, yeni sezona iyi bir baslangiç yapmak istediklerini belirterek, "Sivasspor olarak üst siralara oynamak istiyoruz. Her sezon zorlu ama Sivasspor zaten devamli hedefi olan bir kulüp ve hedefi olan bir takim. Insallah elimizden gelenin en iyisini yapip bu hedeflere ulasacagiz" dedi.

Yeni sezon hazirliklarini sürdüren Sivasspor’da takim kaptanlarindan Ugur Çiftçi, Ihlas Haber Ajansi’na özel açiklamalarda bulundu. 32 yasindaki defans oyuncusu Çiftçi, yeni sezona çift idmanla hazirlandiklarini vurgulayarak, "Her sezon oldugu gibi bu sezon da yeni basladi.

2024-2025 sezonu insallah hayirli bir sezon olur. Öncelikle kazasiz, sakatliksiz, belasiz ve hedeflerine ulasan bir Sivasspor olur. Idmanlara basladik, çalisiyoruz. Çift idmanlarimiz devam ediyor. Güzel bir sekilde de çalisiyoruz. Yeni gelen arkadaslarimiz var ve onlar uyum süreci yasamiyorlar, çünkü burasi aile gibi bir kulüp. Insallah yeni gelen arkadaslarimizla da kaynasip Sivasspor olarak üst siralara oynamak istiyoruz. Her sezon zorlu ama Sivasspor zaten devamli hedefi olan bir kulüp ve hedefi olan bir takim. Insallah bu hedeflere ulasabilmek için öncelikle elimizden gelenin en iyisini yapip bu hedeflere ulasacagiz" dedi.



"Avrupa için elimizden geleni yapacagiz"

Avrupa hedefine iliskin yöneltilen soruya Çiftçi, "Avrupa hedefini suan konusmak çok erken. Daha yeni basladik sezona. Suan ben Avrupa’ya gidiyoruz veya gidecegiz desem yalan olur ama Avrupa’ya gidebilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacagiz" yanitini verdi.

"Kanimin son damlasina kadar mücadele ederim"

Sivasspor’daki kendi hedeflerine iliskin konusan kaptan Çiftçi, "Sivasspor benim için ayri bir kulüp. Sivas’ta olup, Sivas’ta oynadigim bir kulüp hem de benim kendi sehrim. O yüzden elimden gelenin en iyisini verebilmek için kanimin son damlasina kadar hem mücadele ederim, çok kosarim. Kötü pas olabilir ama çok kötü kosamam ben, öyle bir lüksüm yok. Bunun farkindayim. O yüzden elimden gelenin en iyisini yansitmaya çalisacagim" ifadelerini kullandi.

"Taraftarimiz itici gücümüz"

Kirmizi-beyazli taraftarlara destek çagrisinda bulunan Çiftçi, konusmasini söyle sonlandirdi:

"Taraftarimiz bizim itici gücümüz. Onlar da yanimizda olursa bence Avrupa hedefi iste o zaman gerçeklesebilir. Arkamizda dururlarsa, desteklerlerse insallah hep birlikte Avrupa’yi tekrardan yasariz."

Kaynak: İHA