Tavsanli Idman Yurdu Spor'da 3 Kategoride Sampiyonluk Sevinci

Kütahya’nin Tavsanli ilçesinde Tavsanli Idman Yurdu spor, U11, U12 ve U13 kategorilerinde sampiyonluk kupalarini havaya kaldirarak büyük bir basariya imza atti. Kulüp, bu sayede Tavsanli’da futbolun zirvesine yerlesti.

U11 kategorisinde Serkan Duymus, U13 kategorisinde Halil Muslu ve U12 kategorisinde ise Mehmet Erdal’in teknik direktörlük yaptigi takimlar, tüm rakiplerini geride birakarak sampiyonluk sevincini yasadi. Kulüp Baskani Halil Muslu, elde edilen bu önemli basarida emegi geçen tüm sporculara, antrenörlere ve kulübü destekleyen herkese tesekkür etti. Muslu, "Bu sampiyonluklar, altyapiya verdigimiz önemin ve takim çalismasinin bir göstergesi" dedi.

Takim antrenörlerinden Mehmet Erdal ise sunlari söyledi:

"Bu sene Tavsanli’daki liglere 4 kategoride katildik ve hiç maglubiyet almadan U11, U12 ve U13’lerde sampiyon olduk. U11’lerde Serkan Duymus hocamiz, U13’lerde Halil Muslu hocamiz ve U12’lerde ben teknik sorumlu olarak görev aldik. Geçtigimiz Eylül ayinda da Akincilarspor’a yenilmeden ikinci olmustuk. Ayrica düzenli olarak özel turnuvalar düzenliyor ve Tavsanli’daki altyapi ile ilgilenen kulüplerle is birligi yapiyoruz."

Erdal ayrica, "Alt yapilarda elde ettigimiz sampiyonluklarin yaninda yetistirici sekilde Süper Lig alt yapisina verdigimiz futbolcular var. Arif Kocaman’dan sonra Eymen Yurtçu, Sivaspor’da 15 yasinda A takimda sezon basi kampinda bulunmakta, bizden Yesilayspor’a giden Kerem Çakir ise Karagümrükspor alt yapisinda su anda. Yunus Emre Balci Marmaris spor alt yapisinda. Sampiyonluklarin yani sira yetistirdigimiz futbolcular da var. Allah’in izniyle sayilari daha da artacagiz" diyerek futbola büyük katki sunmaya çalistiklarini ifade etti.

Tavsanli Idman Yurdu spor’un bu sampiyonluklari, sadece kulüp ve sporcular için degil, tüm Tavsanli için bir gurur kaynagi oldu. Sporseverler, bu basarinin devamini dilerken, Tavsanli Idman Yurduspor’un daha nice basarilara imza atacagina inaniyor.

Kaynak: İHA