Minikler Türkiye Tekvando Sampiyonasi'nin Açilis Seremonisi Yapildi

Sivas’ta baslayan Sila Medine Kavurat Minikler Türkiye Tekvando Sampiyonasi tüm hiziyla devam ederken, sampiyonanin seremonisi Sivas Vali Yardimcisi Yusuf Keten, Sivas Gençlik ve Spor Il Müdürü Erdogan Tunç, Türkiye Tekvando Federasyonu Baskani Metin Sahin ve il protokolünün katilimiyla yapildi.

Türkiye Tekvando Federasyonu ile Sivas Gençlik ve Spor Il Müdürlügü organizesinde yapilan Sila Medine Kavurat Minikler Türkiye Tekvando Sampiyonasi sürüyor. Taha Akgül Spor Salonu’nda devam eden heyecan dolu sampiyonaya 71 ilden, 771 kulüp ve 4 bin sporcu katilim sagliyor.

Bu kapsamda sali günü baslayan sampiyonanin seremonisi bugün Sivas Vali Yardimcisi Yusuf Keten, Sivas Gençlik ve Spor Il Müdürü Erdogan Tunç, Türkiye Tekvando Federasyonu Baskani Metin Sahin, il protokolü, federasyon yetkilileri, antrenörler ve sporcularin katilimiyla yapildi. Sporcularin tören yürüyüsü ile baslayan seremoni saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla devam etti.

Açilis seremonisinde Sivas Vali Yardimcisi Yusuf Keten, Sivas Gençlik ve Spor Il Müdürü Erdogan Tunç ve Türkiye Tekvando Federasyonu Baskani Metin Sahin birer konusma yapti.

Konusmalarin ardindan Türkiye Tekvando Federasyonu Baskani Metin Sahin, Sivas Vali Yardimcisi Yusuf Keten’e ve il protokolüne plaket takdim etti. Vali Yardimcisi Keten ile Müdür Tunç, bazi kategorilerde dereceye giren sporculara kupa ve madalya verdi.

Kaynak: İHA