Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü Yaz Okulu Basliyor

Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü, yaz aylarinda spor tutkunlarini bir araya getiriyor. Basketbol, voleybol, futbol, tenis, spor tirmanisi ve pickleball gibi farkli branslarda egitimlerin verilecegi yaz okulu programi basliyor.

Alaninda uzman antrenörler esliginde gerçeklesecek olan yaz okulu hem yetiskinlere hem de çocuklara yönelik çesitli aktiviteler sunarak spor severlerin yaz boyunca hem eglenceli vakit geçirmelerini hem de kendilerini gelistirmelerine imkân saglayacak.

Farkli branslarda sundugu programlarla her yastan ve spora ilgi duyan bireye hitap eden Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü Yaz Okulu, basketbol, voleybol ve futbol gibi klasik spor dallarinin yani sira, son yillarda popülerlik kazanan tenis, spor tirmanisi ve pickleball gibi branslarda da egitimler verecek.

Deneyimli Antrenörler ile Kaliteli Egitim

Yaz okulu programlari, alaninda uzman ve deneyimli antrenörler tarafindan yürütülecek. Antrenörler, katilimcilarin seviyelerine ve gelisim ihtiyaçlarina göre özel programlar hazirlayarak, en etkili sekilde spor yapmalarini saglayacak.Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü Yaz Okulu, sadece spor ögrenmekten öte, eglenceli ve keyifli bir yaz deneyimi de sunuyor. Katilimcilar, antrenmanlarin yani sira sosyal aktivitelerde yer alarak yeni insanlarla tanisma ve unutulmaz anilar biriktirme imkâni bulacak.

Sporun Birlestirici Gücü Hayat Bulacak

Baslayacak olan yaz okuluyla ilgili bir degerlendirmede bulunan Kulüp Baskani Doç. Dr. Izzet Uçan: “Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü olarak her yil büyük bir heyecanla bekledigimiz yaz okulumuzu bu yil da baslatmaktan gurur duyuyoruz. Bu program hem çocuklarimizin hem de yetiskinlerimizin sporla bulusmasini saglayarak, onlarin fiziksel ve zihinsel gelisimlerine katkida bulunmayi hedefliyor” dedi.

Yaz okulunun sundugu basketbol, voleybol, futbol, tenis, spor tirmanisi ve pickleball branslarinda, katilimcilarin alaninda uzman antrenörler esliginde egitim alacagini vurgulayan Baskan Uçan: “Her bir brans için titizlikle hazirladigimiz programlar, sporcularimizin yeteneklerini gelistirmelerine, takim çalismasini ögrenmelerine ve spor disiplini kazanmalarina yardimci olacak. Sporun birlestirici gücüne inanan bir kulüp olarak, yaz okulumuzda sadece sportif becerilerin degil, ayni zamanda sosyal becerilerin de gelismesine önem veriyoruz. Katilimcilarimizin, spor yaparken ayni zamanda yeni arkadasliklar kurmalarini ve saglikli bir yasam tarzini benimsemelerini saglamayi amaçliyoruz. Bu vesileyle; üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomakli’nin destegi ve sagladigi imkanlar esliginde, tüm sporcularimizi yaz okulumuzda görmekten mutluluk duyacagimizi belirtmek isterim. Sporun ve egitimin isiginda, birlikte basarili bir yaz geçirecegimize inaniyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA