Afyonspor Baskani Güzbey Açiklamasi 'Kulübün 53 Milyon TL Borcu Var'

2024-2025 sezonunda TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek Afyonspor’da Baskan Nadir Güzbey, kulübün 53 milyon TL borcu oldugunu ifade ederek, "Yeni sezona baslamak için de toplam 89 milyon TL para lazim" dedi.

Afyonspor Baskani Nadir Güzbey, takimin durumu ve yeni sezon hazirliklari hakkinda basin toplantisi düzenledi.

Transfer çalismalarina devam ettiklerini dile getiren Baskan Güzbey, 2. Lig’de yabanci oyuncu transferi için federasyonda çalismalar oldugunu belirtti.

Baskan Güzbey, "Su anda federasyonda 2. ve 3. Lig’de yasanan maliyet sorununu çözmek için yabanci oyuncu transferi konusunda çalismalar var. 2. Lig’deki kulüpler de yabanci transferi yapilabilecek. Yabanci oyuncu transferi gerçeklesirse maliyetler oldukça düsecektir diye düsünüyorum" dedi.



"Yeni sezona baslamak için toplam 89 milyon TL para lazim"

Kulübün mevcut borcundan bahseden Baskan Güzbey, açiklamalarini söyle sürdürdü:

"Biz göreve geldigimizde, birakin deplasmana gitmeyi otelden antrenman sahasina gidecek otobüsü olmayan bir kulüpten bahsediyoruz. Benim personelim bayrama harçlik almadan gitmis, maaslar zaten yok. Ilk defa bu kulüpte böyle bir durum yasanmis. Su anda kulübün 53 milyon TL civarinda bir borcu var. Bu borcun ödenmesi gerekiyor. Fakat lige çikmak için su anda forma tasariminda isimlerin yazimi dahil olmak üzere bir çok sey hazir. Takim hazir, her sey hazir. Takim lige çikabilecek durumda. Federasyon daha önce 3 milyon TL katki sunuyordu. Bu sezon 15 milyon TL gibi güzel bir ödeme için çalismalar yapiyor. Kulübe çok faydasi olacak. Yeni sezona baslamak için de toplam 89 milyon TL para lazim. Ciddi bir miktar."

Kaynak: İHA