Sivasspor'da Öncelikli Kombine Satisi Basliyor

Sivasspor’un 2024-2025 sezonunda Sivas 4 Eylül Stadi’nda oynayacagi; Trendyol Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupasi karsilasmalarinda geçerli olacak kombinelerin yenileme dönemi yarin basliyor.

Sivasspor’un, yeni sezonda sezonunda Sivas 4 Eylül Stadi’nda oynayacagi; Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupasi maçlarinda geçerli olacak kombinelerin öncelikli satisi yarin baslayacak.

Konu ile ilgili kulüpten yapilan açiklamada, öncelikli kombinelerin yarin satisa çikacagi duyuruldu. Açiklamada su ifadeler kullanildi:

“Kombine satisinda eski kombine sahiplerine öncelik tanitacaktir. Bu kapsamda eski kombine kart sahipleri için yenileme dönemi yarin saat 11.00’de baslayacak ve 17 Temmuz Çarsamba günü sona erecektir. Kombine sahibi olan taraftarlarimiz Passo Mobil ve Passo web sitesi üzerinden hesabim-rezervasyonlarim sekmesinden kendi koltuklarini satin alabileceklerdir. 18 Temmuz Persembe günü saat 11.00’de ise tüm koltuklar genel satisa sunulacak. Taraftarlarimiz passo.com.tr ve Passolig giselerinden kombinesini satin alabilecek. Passolig kartlarinin minimum vize tarihi 31.05.2025 olmalidir. Bayan tribün kombine satisi sadece Passolig giselerinden yapilacak ve sezon boyunca transfere kapali olacaktir. Kombineler sadece Sivasspor logolu Passolig kartlara yapilacaktir. Ayrica kombine sahipleri sezon içerisinde 5 kez bilet transferi yapabilecektir. Kisi basi kombine alma limiti 5 adettir. Alinacak her bilet için Passolig kart zorunlulugu olup TCKN tanimlanmalidir. Kombineler tüm kredi kartlarina vade farkli 3, 5, 9, 12 taksit imkani ile Passo.com.tr ve Passo Mobil uygulamasindan alinabilir.”

Kombinelerin fiyati ise söyle:

VIP Alt A-B-F: 4.360 TL

Maraton Alt ve Üst C-D-E: 2.945 TL

Maraton Alt ve Üst A-B-F-G: 2.180 TL

Güney Alt Tüm Bloklar: 1.475 TL

Bayan Tribün VIP Üst B Blok: 1.475 TL

Kaynak: İHA