Agri'da Sporun Gelecegi Antrenörlerle Tartisildi

Agri Gençlik ve Spor Il Müdürü Ahmet Çelebi, "Antrenör Tanisma ve Istisare" toplantisinda antrenörlerle bir araya gelerek sporun gelistirilmesi ve yayginlastirilmasi konularinda görüs alisverisinde bulundu.

Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nde düzenlenen toplantida, Çelebi, antrenörlerin sorunlarini dinledi ve 2024-2025 sezonunda yapilacak faaliyetler ve projeler hakkinda degerlendirmelerde bulundu.

Çelebi, bakanlik tarafindan hayata geçirilen projelerde belirlenen hedeflere ulasmak için antrenörlerle birlikte özveriyle çalisacaklarini söyledi.

Sporu sevdirerek takim ruhunu sahalara yansitacaklarina inandigini belirten Çelebi, "Biz bir takimiz ve ilimizin sporda öncü bir kent olmasi için daha çok çalisarak hedeflerimize insallah birlikte ulasacagiz" diye konustu.

Amacin Türk sporunu en üst noktaya çikarmak ve milli takimlara çok sayida sporcu kazandirmak oldugunu ifade eden Çelebi, bütün spor branslarinda el birligi ile güzel projeler ortaya çikacagina inandigini kaydetti.

Toplantida, antrenörlerin branslariyla ilgili çalisma programlari, GSB Spor Okullari, tesislerin aktif halde kullanilmasi, lisansli sporcu sayisinin artirilmasi, okul spor müsabakalari, ulusal ve uluslararasi dereceler, gösterilen genel basari durumlari ve birçok konu ele alindi.

Kaynak: İHA