Kulali Minik Badmintoncular Basariya Imza Atti

Çorum’da düzenlenen Badminton Türkiye Sampiyonasin’a katilan Kulali sporcular son 8’e kalarak bu zamana kadar yapilan turnuvalardaki en iyi derecesini sergiledi.

Antrenör Turhan Güney önderliginde geçtigimiz haftalarda Manisa’da düzenlenen 9-11 yas Il Sampiyonasinda tek erkekler tek kizlar, çift erkekler çift kizlar ve mix kategorilerinde derece yapan Kulali Badminton ögrencileri Çorum’da düzenlenecek olan turnuvalara katilimlara hak kazanmisti. 26 - 30 Haziran tarihleri arasinda Çorum’da düzenlenen Badminton Türkiye Sampiyonasin’da 256 kiz ve 256 erkek ögrenci arasinda Kula’yi temsil eden minik sporcularimiz 11 yas alti tek kiz ve tek erkek müsabakalarinda son 32’ye, 9 yas alti çift kizlar müsabakalarinda bu zamana kadar katilim gösterdikleri turnuvalardaki en yüksek dereceleri olan son 8’e kalarak büyük basariya imza attilar. Düzenlenen turnuvada 11 yas alti kategorisinde Süleyman Erdur, Rabianur Karakoç, Betül Nisa Malak, Zeynep Alya Özkara, Elif Karakus, Batuhan Kapucu, Umutcan Yurt, Fatih Ersöz; 9 yas alti kategorisinde ise Rasit Poyraz Güçlü, Erva Akdemir, Ikra Günnur Gökboya, Hiranur Gökboya, Bayram Doruk Kanli, Yagmur Ada Akçay isimli ögrencilerimiz yarisarak Kulamizi temsil etti.

Uzun zamandir düzenlenecek olan turnuvalara hazirlanan Antrenör Turhan Güney ve Yardimci Antrenör Hatice Sizen Kanli yaptiklari yardimdan dolayi Kula Belediye Baskanligi, Kula Kaymakamligi, Kula Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ve Kulali esnaflara tesekkür ettiklerini bildirdi.

Kaynak: İHA