Alex Pritchard, Sivasspor'a Imzayi Atti

Sivasspor, kadrosuna kattigi Ingiliz oyuncu Alex Pritchard için imza töreni düzenledi. Törende konusan Alex Pritchard, “Elimden gelenin en iyisini yapacagim. Su anda çok heyecanliyim ve taraftarimizin karsisina çikmak için sabirsizlaniyorum” dedi.

Sivasspor, Ingiltere Championship’ten Division 1’e düsen Birmingham City’den transfer edilen Alex Pritchard için Sivas 4 Eylül Stadyumunda imza töreni düzenledi.

Törende, Kulüp Baskan Vekili Bahattin Eken, As Baskanlardan Burak Özçoban ve gazeteciler yer aldi. Baskan Vekili Eken yaptigi konusmada, “Bugün burada kulübümüz için önemli bir adimi atmak ve büyük bir yetenegi kadromuza katmak üzere toplandik. Ingiltere futbolunun yetenekli oyuncularindan biri olan Alex Pritchard’i Sivasspor ailesine dahil etmenin mutlulugunu yasiyoruz. Alex Pritchard, futbol kariyerinde gösterdigi performansla, mücadeleci ruhu ve oyun zekasiyla taninan bir isimdir. Kendisinin saha içinde ve disinda takimimiza büyük katkilar saglayacagina inancimiz tamdir. Transfer sürecinde büyük emek veren Gökhan Karagöl’e ve emegi geçen herkese tesekkür etmek istiyorum. Ayni zamanda, taraftarlarimiza da bu süreçte gösterdikleri sabir ve destek için tesekkür ediyorum. Sivasspor olarak ligde basarili olmak için çalisiyoruz. Alex Pritchard gibi kaliteli oyunculari kadromuza katarak, bu hedeflere ulasma yolunda önemli adim atiyoruz. Alex Pritchard’a, Sivasspor’a hos geldin diyor ve kirmizi-beyazli formamiz altinda basarili, sakatliksiz bir sezon geçirmesini diliyorum. Birlikte nice zaferlere imza atacagimiza inaniyorum” dedi.



“Basarili olmak istiyorum”

Sivasspor’a geldigi için çok mutlu oldugunu söyleyen Alex Pritchard ise, su ifadeleri kullandi:

“Bu transferde çaba gösteren Gökhan Karagöl beye ve menajerlerime tesekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte elimden gelenin en iyisini yapip yeni maceramda basarili olmak istiyorum. Kariyerimde ilk defa Ingiltere disinda oynayacagim. Disarida oynayip kendime yeni seyler katmak istiyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacagim. Suanda çok heyecanliyim ve taraftarimizin karsisina çikmak için sabirsizlaniyorum. Geçtigimiz sene de benimle alakali bir ilgi vardi ama bu futbol gerçeklesmedi maalesef. Türkiye ligi de oldukça güçlü ve mücadeleci bir lig. Biz Avrupa’ya gitmek için elimizden geleni yapacagiz.”

Konusmalarin ardindan 31 yasindaki futbolcu, kendisini kirmizi-beyazli renklere baglayan 2 yillik sözlesmeye imza atti.

Kaynak: İHA