Metin Aydin Açiklamasi 'Giresunspor'u Yeniden Ayaga Kaldirmak Istiyoruz'

Giresunspor’un yeni Teknik Direktörü Metin Aydin, “Kendi heyecanimizi futbolcularimiza yansitip el birligiyle bu isin üstesinden gelecegimizi düsünüyorum” dedi.

Yeni sezonda TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Giresunspor’da, Teknik Direktör Metin Aydin, 2024-2025 sezonu planlamasi hakkinda konustu.

Yol haritasini belirledigini anlatan Aydin, "Ilk etapta çalismalara bayramdan sonra baslayacaklarini kaydederek, “Giresunspor olarak yeni sezon hazirliklarina erken baslayacagiz. Bayramdan sonra toplanmayi planliyoruz. Ilk etap çalismalarimizda genç oyuncularimizin eksiklerini tamamlayip, kamp kadrosunu olusturacagiz. Birinci etap çalismalarimiza alt yapimizdan futbolcularimizda katilacaklar, onlar arasinda da bir tarama ve gözlem yapacagiz. Gelecek vaat eden yetenekli gençlerimizi kadromuzda degerlendirecegiz” diye konustu.



"Sözlesmesi devam eden futbolcularin ayrilmasini istemiyor"

Giresunspor’un transfer yasagi cezasindan dolayi sözlesmesi devam eden hiçbir futbolcunun bu sartlar altinda takimdan ayrilmasina sicak bakmadigini ifade eden Aydin, “Giresunspor’un içerisinde bulundugu durumu herkes biliyor. Transfer yasagimiz var, yönetim kurulumuz transfer yasagi cezasini kaldirabilmek için çalismalarini sürdürüyor. Idari konular bizim disimizda. Yönetimimiz zaten büyük gayret sarf ediyor. Biz mevcut sartlar içerisinde neler yapabiliriz, onun planlamasini yapiyoruz. Ben sahsen sözlesmesi devam eden hiçbir oyuncumuzun gönderilmesini istemiyorum. Alacaklari olanlarinda ödemelerinin yapilip takimda kalmalarini istiyorum. Kalecimiz Erkan Anapa’nin ödemesinin yapilip takimda tutulmasi önemli bir etken. Insallah diger futbolcularimizda kadroda tutulur” diye konustu.



“Bütün yesil beyazli camianin destegine ihtiyacimiz var”

Yillar sonra yuvasina döndügü için çok mutlu ve heyecanli oldugunu kaydeden Aydin, “Biz bu sehrin insaniyiz, Giresunspor’un neferiyiz, görevden kaçma gibi düsüncemiz hiçbir zaman olmadi, olamaz. Sikintilari biliyoruz, bu sikintilari bilerek Giresunspor’u yeniden ayaga kaldirmak için bu göreve geldik. Zor bir süreç, bu sikintili süreci tek basimiza asamayiz, herkesin destegine ihtiyacimiz var. Gerçekçi olmak lazim, sayet transfer yasagi cezamizi kaldiramaz isek elimizdeki mevcut kadro ile ligde kalici olmak için mücadele edecegiz. Transfer yasagini kaldirip kadromuza transfer yapabilirsek o zaman daha farkli hedefler koyabiliriz. Giresunspor hepimizin, bütün yesil beyazli camianin destegine ihtiyacimiz var. Kulübümüz su anda yeni bir yapilanma içerisinde ve bizler de heyecanliyiz. Kendi heyecanimizi futbolcularimiza yansitip hep birlikte bu isin üstesinden gelecegimizi düsünüyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA