Çorum Belediye Baskani Asgin'dan, Çorum FK'ya Destek Çagrisi

Çorum Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, Çorum FK’nin her zaman destekçisi olduklarini, bundan sonra da destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Çorum FK için sehrin yerel dinamiklerine, sanayici ve is adamlarina da çagrida bulunan Baskan Asgin, takimin toplumun tüm kesimlerinin destegiyle yeni basarilara ulasacagina inandigini kaydetti.

2019 yilinda göreve geldigi günden bugüne Çorum FK’ya ve tüm spor branslarina verdigi destekle spor kamuoyunun takdirini kazanan Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, “Spor Sehri Çorum” sloganiyla 5 yillik dönemde çok önemli yatirimlara imza atti. Nizami sentetik futbol sahalari, semt sahalari, yari olimpik yüzme havuzlari, spor salonlari gibi birçok spor tesisini kisa sürede sehrimize kazandirdiklarini hatirlatan Baskan Asgin, Güres Egim Merkezi ve Masa Tenisi Egitim Merkezi gibi önemli yatirimlarin da devam ettigini dile getirdi. Tesislerin yani sira amatör futbol kulüplerine Çorum tarihinin en büyük destegini verdiklerini hatirlatan Baskan Asgin, “Spor kulüplerimizin, antrenörlerimizin, sporcularimizin her zaman yanlarinda olduk” dedi.



“Çorum FK’nin bizim için ayri bir yeri var”

Çorum FK’nin kendileri için ayri bir yere sahip olduguna vurgu yapan Baskan Asgin, “Tüm spor branslari ve amatör kulüplerin yani sira sehrimizin marka degeri olan Ahlatci Çorum FK’nin da bizim için her zaman ayri bir yeri olmustur. Sehir Stadyumumuzun tamamlanarak Çorum FK’ya devredilmesi basta olmak üzere, 5393 sayili Belediye Kanunu’nun ortaya koydugu sinirlar içerisinde her zaman kulübümüzün yaninda yer aldik ve en büyük destekçisi olduk. Maçlarda tribünlerde yerimizi alarak taraftarimizla birlikte ayni coskuyu ve heyecani yasadik. Kulübümüze ve taraftarimiza ulasim imkani sunarak deplasman maçlarinda da takimimizi yalniz birakmadik. Sehrimizde coskuyu ve takima olan ilgiyi en üst düzeyde tutabilmek için bayrak asma kampanyalari yaparak esnafimiza ve vatandaslarimiza Çorum FK bayraklari dagittik. Caddelerimizi kirmizi-siyahli bayraklarla donattik. Meydanda dev ekrandan Çorum FK maçlarini vererek tüm sehrin sampiyonluk havasina girmesi için çalismalar yaptik. Bu zamana kadar hukuki zemin içerisinde her türlü destegi verdik, vermeye de devam edecegiz.” dedi.

Çorum FK’nin geçtigimiz sezon Play-Off’a kadar yükselerek Süper Lig’in kapisindan döndügünü dile getiren Baskan Asgin, “1. Lig’de sehrimizin en güzel sekilde temsil edilmesinde ve ortaya konulan bu büyük basaridan dolayi basta degerli kulüp baskanimiz Oguzhan Yalçin olmak üzere, teknik heyetimizi, futbolcularimizi ve takimimizin her zaman yaninda yer alan taraftarlarimizi, Çorum FK’ya gönül veren ve destekleyen tüm hemsehrilerimi cani yürekten bir kez daha kutluyorum” seklinde konustu.

Yeni sezonda Ahlatci Çorum FK’nin yeni basarilara imza atacagina ve Çorum’un hayali olan Süper Lig’e yükselecegine inancinin tam oldugunu vurgulayan Baskan Asgin, Çorum Belediyesi olarak Ahlatci Çorum FK’nin yaninda olmaya, destek olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Sehrin takimi olan Çorum FK’ya herkesin sahip çikmasi gerektigini ifade ederek destek çagrisi yapan Baskan Asgin, sunlari kaydetti; “Sehrimize istihdam ve katma deger saglayan firmalarimiza ve is adamlarimiza Çorum’umuzun yük aki ve gururu olan Çorum FK’ya destek olmaya davet ediyorum. Sehrimizin tüm dinamikleriyle, taraftariyla, is dünyasiyla, STK’lariyla, siyasileriyle, bürokratiyla el ele verelim. Hedefimiz Süper Lig olsun. Bu yolda kulübümüzü yalniz birakmayalim. Çorum FK’nin basarisi tüm sehrimizin basarisidir. Çorum FK bizim en önemli markalarimizdan birisidir. Bu markamizi en yüksege çikarmak için, haydi Çorum, el ele hep birlikte Süper Lig’e” seklinde konustu.

Kaynak: İHA