Sivasspor'da Gökhan Karagöl'den Hakan Arslan'a Cevap

Sivasspor Basin Sözcüsü Gökhan Karagöl, dün takimdan ayrildigini açiklayan Hakan Arslan’in yapmis oldugu basin açiklamasina istinaden sosyal medya hesabindan paylasim yapti.

Sivasspor Basin Sözcüsü Gökhan Karagöl, takimdan ayrilan Hakan Arslan ile ilgili açiklama yapti.

Takimdan ayrilan Hakan Arslan basin açiklamasinda, “Sezonun sonuna dogru benim hiçbir sekilde fikrim alinmadan, görüsme dahi yapilmadan, ’Hakan Arslan, sezon sonu futbolu birakarak teknik heyetimize dahil olacak’ açiklamasi yapildi. Bu basiretsiz açiklamalari yapan ve benim kadar Sivasspor’a hizmeti bulunmayan yöneticilerin, benim kariyerim hakkinda yapmis oldugu açiklamalari saskinlikla takip ettim” sözlerini kullanmisti.

Bunun üzerine Sivasspor’dan su sekilde cevap verilmisti:

“’Ziya Erdal ve Hakan Arslan önümüzdeki sezon takimda kalacak mi, sezon sonunda futbolu birakacak mi?’ sorusuna Basin Sözcüsü Gökhan Karagöl, “Iki oyuncu da bizim kiymetlimiz ve evladimiz” diyerek cevaplamistir. Ancak farkli sosyal medya platformlarinda, ‘Hakan Arslan sezon sonu futbolu birakiyor’ paylasimlari yapilmis bu durumun asilsiz oldugu yönetim kurulumuz tarafindan kendine söylenmistir.”

Sivasspor Basin Sözcüsü Gökhan Karagöl de konuya iliskin sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda bahsi geçen radyo programindaki bölümün ses kayitlarini paylasarak Hakan Arslan’in bahsettigi gibi bir durumun söz konusu olmadigini söyledi.

Karagöl, paylasiminda, “Sosyal medyadan yanlis ifadeler üzerinden baskanimiza ve yönetim kurulumuza sitem eden Hakan Arslan ve Sivasspor aleyhine çalisan sosyal medya trolleri için röportajin bu bölümünü yeniden yayinliyorum. Takdir Sivasspor taraftari ve kamuoyunundur" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA