Voleybol Turnuvasinda Azmi Milli Okulu Sampiyon Oldu

Iskilip Kaymakamliginin koordinesinde, 2004 yilinda Eruh’ta sehit olan Mikail Kaya adina ailesi ve mezun oldugu okul idaresi tarafindan düzenlenen kurumlar arasi Voleybol turnuvasi sona erdi.

16 takimin katildigi turnuvada Azmi Milli Okulu sampiyon olurken, ikinciligi Sakarya Okulu, üçüncülügü ise Belediye Iskilipspor takimi aldi.

Sehidin esi Beyhan Kaya ve kardesi Ismail Kaya ile Türkiye Harp Malulü Gazi Sehit Dul ve Yetimler Dernegi Çorum Sube Baskani Galip Deniz’in de katildigi etkinlikte bir konusma yapan Ilçe Kaymakami Ramazan Polat, "Sehidimizin unutulmamasi için düzenlenen turnuvanin finalindeyiz. Vatani için canini veren sehitlerimizi gelecek nesillere aktarmaliyiz. Turnuvanin düzenlenmesi için sehidimizin esi Beyhan hanim bu fikirle bize geldi. Nihat Armutçu ve okul yönetiminin de katkisiyla turnuva tamamlandi. Iskilip kadim bir ilim kentidir. Bu anlayisla sakin bir ilçe. Bütün bunlara yakisan bir turnuva oldu. Emegi geçen herkese tesekkür ederim" dedi.

Iskilip Belediye Baskani Ismail Çizikçi de, "Öncelikle sehidimiz Mikail kardesimize ve onun nezdinde bütün sehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Allah, bir daha memleketimize böyle acilar yasatmasin her sey o kadar güzel olsun ki biz sadece olmayan seylerden sikayet edelim. Allah yar ve yardimcimiz olsun. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum" seklinde konustu.

Konusmalarin ardindan turnuva birincisi Azmi Milli Okulu’nun kupa ve madalyalarini Sehit Mikail Kaya’nin esi Beyhan Kaya ve Kardesi Ismail Kaya ile Iskilip Kaymakami Ramazan Polat birlikte verdiler. Ikinci Sakarya Okulunun kupa ve madalyalarini Belediye Baskani Ismail Çizikçi verirken Üçüncü olan Belediye Iskilipspor’un kupa ve madalyalarini ise Ilçe Jandarma Komutani Üstegmen Hakan Güven ve Emniyet Müdürü Önder Istanbul birlikte verdiler.

Kaynak: İHA