Sivasspor'dan Hakan Arslan Açiklamasi Açiklamasi Atatürk'ün Sözüyle Cevap Verdiler

Sivasspor, takimdan ayrildigini duyuran Hakan Arslan ile ilgili açiklama yapti. Yapilan açiklamada Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve ayni zamanda ahlaklisini severim” sözüne dikkat çekildi.

Sivasspor’da takimdan ayrildigini duyuran ve kulübe sitemde bulunan futbolculardan Hakan Arslan ile ilgili bir açiklama yapti.

Yapilan açiklamada su ifadeler kullanildi, “Sivasspor’umuzda 11 sezon futbol hayatini sürdürmüs olan Hakan Arslan, bugün yaptigi açiklama ile kulübümüze veda etmistir. Geçtigimiz sezonun basinda Teknik Direktör Servet Çetin’in takimda istemedigi Hakan Arslan’a, Baskanimiz Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulumuz arkasinda durarak kulübümüzde kalmasi saglanmistir. 15 Eylül 2023 tarihinde transfer komitemizi arayan Hakan Arslan, ’Bana çok büyük rakamla transfer teklifinde bulundular’ diyerek takimimizdan gitmek istedigini söylemistir. Yönetim kurulumuz yaptigi degerlendirme neticesinde oyuncunun takimda kalmasi yönünde karar bildirmistir. Bir röportaj esnasinda gazetecinin, ’Ziya Erdal ve Hakan Arslan önümüzdeki sezon takimda kalacak mi, sezon sonunda futbolu birakacak mi?’ sorusuna Basin Sözcümüz Gökhan Karagöl, ’Iki oyuncu da bizim kiymetlimiz ve evladimiz’ diyerek cevaplamistir. Ancak farkli sosyal medya platformlarinda, ‘Hakan Arslan sezon sonu futbolu birakiyor’ paylasimlari yapilmis bu durumun asilsiz oldugu yönetim kurulumuz tarafindan kendine söylenmistir. Buna ragmen sosyal medyada çikan asilsiz haberleri referans göstererek talihsiz bir veda açiklamasi yapan Hakan Arslan’a Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dedigi gibi, ’Ben sporcunun zeki, çevik ve ayni zamanda ahlaklisini severim’ düsturunu hatirlatir bundan sonraki futbol hayatinda kendine basarilar dileriz” denildi.

Kaynak: İHA