Minikler Hentbol Sampiyonu Poyrazin Kizlari

Türkiye Hentbol Federasyonu, Antalya Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ve Alanya Belediyesi is birligiyle düzenlenen Hentbol Minikler Türkiye Sampiyonasi sona erdi. Kizlarda sampiyon Bursa Büyüksehir Belediyesi oldu.

Alanya Atatürk Spor Salonu ile 75. Yil Spor Salonu’nda 6 gün boyunca gerçeklestirilen ve 648 sporcunun mücadele ettigi müsabakalar sonunda, kizlarda birinci Bursa Büyüksehir Belediyesi (Poyrazin Minikleri) , ikinci Bursa Boch Spor Kulübü, üçüncü Aksaray Belediyespor ve dördüncü Kastamonu Belediyespor takimi oldu.

Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarini Türkiye Hentbol Federasyonu Baskani Ugur Kiliç, Ilçe Gençlik Spor Müdürü Emre Kildirgici, Belediye Spor Müdürü Levent Ugur ve federasyon yetkilileri takdim etti. Tören sonunda günün anisina hatira fotografi çektirildi.

Poyrazin Minik Kizlarinin sampiyon olmasinda büyük emekleri olan antrenör Emre Çökeliler ve Hüsamettin Güner, 6 gün boyunca sergiledikleri oyunla Alanyalilarin takdirini kazanirken, Merve Atak Yilmaz’in Poyrazin Kizlarini çalistirirken ektigi tohumlar bugünden semeresini gösterdi.Sampiyonlugumuzda emegi geçen herkese tesekkür ediyor, sampiyonlugumuzu Mudanya ve Bursa’ya armagan ediyoruz. Yeni sampiyonluklar kazanmak için mücadelemizi ve çalismalarimiz sürdürmeye devam ediyoruz" diyerek duygularini dile getirdi.

Kaynak: İHA