Hayatini Kaybeden Fatih Kaan Ariman Için Turnuvaya Katildilar

Rize’de bu yil 3. Kez düzenlenen ayak tenisi turnuvasinda hayatini kaybeden Fatih Kaan Ariman için katildilar.

Rize’de Senol Birol Tesisleri’nde Masterlar ve Veteranlar Gençlik ve Spor Kulübü tarafindan, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nün destekleriyle bu yil 3. Kez ayak tenisi turnuvasi düzenleniyor. Bu turnuvaya 60 kisiden olusan 12 takim katildi.

Bu 12 takim, aktif olmayan futbolculardan, faal antrenörlerden, teknik adamlardan ve akademisyenlerden ve aktif olan futbolculardan olusuyor. 3 grup halinde yapilan turnuva, oynanan maçlarin ardindan kupa finaliyle son bulacak. Düzenlenen turnuvaya katilan Ofisspor1 ve Ofisspor2 takimlarinin oyunculari yaklasik 4 ay önce karaciger enfeksiyonu nedeniyle kaldirildigi hastanede hayatini kaybeden Rize Özel Idarespor’un takim kaptani Fatih Kaan Ariman için turnuvaya katildi.

Daha önce düzenlenen ayak tenisi turnuvalarina bu yil katilamayan Ariman için turnuvada sampiyon olmaya çalisiyorlar.

“Insallah da sampiyon olarak bu sampiyonlugu ona armagan ederiz”

Sampiyonlugu hayatini kaybeden Fatih Kaan Ariman için almaya çalisacaklarini ifade eden Dogukan Tüfekçi, “Suan Rize adina güzel bir etkinli oldugunu düsünüyorum. Harika ilerliyor. Güzel vakit geçiriyoruz. Zaten takim arkadaslarimizla da çocuklugumuz birlikte geçti. Bu etkinligin devam etmesini istiyoruz. Oynadigimiz arkadaslarimizin hepsini taniyoruz zaten. Turnuvaya takim arkadasimizin, abimiz olan ve çok degerli abimiz Fatih abimizi kaybettik. Ofisimizde güzel bir birlikteligimiz vardi. Abiligimizi Fatih Kaan Ariman yapiyordu. Üzücü bir hastalik sonucu Fatih abimizi kaybettik. Bu turnuvaya iki yildir Fatih abimiz de katiliyordu. Maalesef bu yil katilamadi. Bizde onu temsil etmek için onun adina sampiyon olmayi hedefliyoruz. Insallah da sampiyon olarak bu sampiyonlugu ona armagan ederiz” ifadelerini kullandi.

“Fatih Kaan Ariman’i kaybettik ve ondan dolayi turnuvaya katildik”

Turnuvaya katilis amaçlarinin farkli olduguna vurgu yapan Soner Özdemir, “Yaz döneminde olmasi çok iyi oluyor. Hem antrenman yapmis oluyoruz. Hem de egleniyoruz. Güzel vakit geçiriyoruz. Insallah sampiyon olacagiz. Hedefimiz o yönde ama 2 yildir sampiyon olan abilerimiz var. Yakin zamanda bir abimizi kaybettik. Fatih Kaan Ariman’i kaybettik ve ondan dolayi turnuvaya katildik. Kazanirsak sampiyonlugu ona armagan etmek istiyoruz. Insallah kazaniriz ve Fatih abimiz bizle gurur duyar” seklinde konustu.



“Çok faydali bir organizasyon oldu”

Organizasyonun genç futbolcular içinde faydali oldugunu belirten Abdullah Kalafatoglu, “Bu yil 12 takim katildi.

12 takimla birlikte toplam 60 tane sporcu bizimle birlikteler. Bunlarin neredeyse yüzde 60’i profesyonel takimlarda oynuyor. Artik genç yeteneklerde var. En mutlu oldugum sey 16 yasinda olan genç arkadaslarimiz katildi.

Tekniklerin ve seviyelerini görmeleri açisindan çok faydali bir organizasyon oldu” diye konustu.



“Ayni zamanda antrenman yapmis oluyoruz”

Eyüp Ensar Bozkurt ise, “Bu sene üçüncüsü düzenleniyor. Eski hocalarimiz olsun. Eski takim arkadaslarimiz var. Çok çekismeli maçlar oluyor. Ayni zamanda antrenman yapmis oluyoruz. Güzel bir etkinlik” dedi.

Kaynak: İHA