Hakan Arslan, Sivasspor'dan Ayrildi

Sivasspor’da sözlesmesi sona eren takim kaptanlarindan Hakan Arslan, yaptigi yazili açiklamayla takimdan ayrildigini duyurdu.

Sivasspor ile sözlesmesi sona eren ve 11 yildir kirmizi-beyazli formayi giyen 35 yasindaki orta saha oyuncusu Hakan Arslan, yaptigi yazili açiklamayla camiaya veda etti.

Arslan, açiklamasinda sunlari kaydetti:

“2012-2013 sezonunda 24 yasinda iken kapisindan içeri girdigim Sivasspor’da takim kaptanligina kadar yükselerek, bu ailenin bir parçasi oldum. 11 sezon formasini terlettigim Sivasspor’da 1 kez Türkiye Kupasi sampiyonlugu, 4 kez Avrupa Kupalari heyecani, 1 kez Türkiye Kupasi’nda gol kralligi, 1 kez TFF 1. Lig Sampiyonlugu yasarken, 365 maçla bu forma altinda en fazla maça çikan isim olmayi basardim. Çocuklarimin bile kendisini Sivasli olarak tanittigi bu sehirden ayrilmak kolay olmayacak. Bu kulübün ve taraftarlarin benim için özel bir yeri var. Burada geçirdigim her ani daima gururla hatirlayacagim. Bu benim için sadece bir futbol kariyeri degil, ayni zamanda bir aidiyet ve tutku meselesi oldu. Sezonun sonuna dogru benim hiçbir sekilde fikrim alinmadan, görüsme dahi yapilmadan, ’Hakan Arslan, sezon sonu futbolu birakarak teknik heyetimize dahil olacak’ açiklamasi yapildi. Bu basiretsiz açiklamalari yapan ve benim kadar Sivasspor’a hizmeti bulunmayan yöneticilerin, benim kariyerim hakkinda yapmis oldugu açiklamalari saskinlikla takip ettim. Tüm bunlara ragmen, Sivasspor’a olan sevgim ve saygim nedeniyle bugüne kadar susmayi tercih ettim. Bu açiklamalari taraftarimizin takdirine birakiyorum. Gelinen bu noktada, futbolculuk kariyerimde yeni bir sayfa açma zamani geldi. Bu karari verirken zorlandim. Çünkü burasi benim için gerçekten çok özel bir yer. Benim bu sekilde Sivasspor’dan ayrilmama sebep olan yönetimimize de kirgin oldugumu ifade etmek isterim. Sivasspor’a hizmet etmek benim için büyük bir onurdu ve bu kulüpte oynamaktan her zaman gurur duydum. Taraftarlarimiza, beni bu büyük camiaya kazandiran Riza Çalimbay hocama, eski baskan vekilimiz her zaman bizlere abilik yapan Erdal Sarilar’a, kulüp personeline, Sivas ve spor medyasina, beraber forma terlettigim tüm takim arkadaslarima, tesekkür etmek istiyorum. Onlarla birlikte oynamak, benim için unutulmaz bir deneyim oldu ve onlarla paylastigim her zafer için kendilerine minnettarim. Yeni maceraya yelken açarken, Sivasspor’a daima en iyi dileklerimi gönderiyorum. Bu kulübün ve taraftarlarinin her zaman kalbimde özel bir yeri olacak. Ancak, futbolculuk kariyerimde yeni bir döneme baslama zamani geldi. Futbol kariyerime bu yeni asamada, yeni bir takimda ve yeni bir ortamda devam etme karari aldim. Son olarak, Sivasli Hakan Arslan olarak anildigim bu sehirde, Sivasspor’a olan sevgim ve bagliligim sonsuzdur. Kulübümün basarisi için bir Yigido olarak daima destekçisi olacagim. Bana destek olan herkese tesekkür ediyorum. Saglicakla”

Sivasspor’da 11 sezon forma giydi

2012-2013 sezonunda Sivasspor’a transfer olan Hakan Arslan, kirmizi-beyazli formayla toplamda 365 maça çikti. 35 yasindaki futbolcu, Sivasspor’da 50 gol kaydederken, 25 bin 828 dakika sahada kaldi.

Kaynak: İHA