Rize Sahilinde Milli Maç Sevinci Yasandi

Rize’de sahilde bulunan alanda kurulan dev ekranda vatandaslar, A Milli Futbol Takimi’nin Çekya’yi 2-1 maglup ettigi maçi seyretti. Galibiyetin ardindan cosku hakim oldu.

Rizeliler için merkeze bagli Portakallik Mahallesi sahil kisminda bulunan yesil alanda dev ekran kurudu. 2024 Avrupa Futbol Sampiyonasi (EURO 2024) F Grubu son maçinda A Milli Futbol Takimi’nin, Hamburg’da karsilastigi Çekya’yi maglup ettigi maçi vatandaslar açik havada izledi. Türkiye A Milli Futbol Takimi’nin Çekya’yi 2-1 maglup etmesinin ardindan büyük sevinç yasandi.

“Rize gerçekten birbiriyle kenetlenmis durumda”

Rize’de maç için birbiriyle kenetlenmis bir sekilde maçi izlediklerini ifade eden Bünyamin Ak, “Öncelikle burada çok güzel bir ortam var. A Milli Takim’in gururunu yasiyoruz. Bugün hava biraz yagisliydi ama son saatlerde hava açti. Sonrasinda güzel bir ortam olustu. Milli takimimiza sonuna kadar destegimizi veriyoruz ve güveniyoruz. Özellikle Arda Güler’imize güveniyoruz. Rize’den özellikle desteklerimizi iletiyoruz. Rize gerçekten birbiriyle kenetlenmis durumda. A Milli takimin ruhunu sirtlanmis sekilde destek veriyor. Insallah bu tutkuyu finale kadar yasariz. Insallah o kupayi Ankara’da Anitkabir’de atamiza hediye ederiz” ifadelerini kullandi.

“Takimimizi desteklemek için kalktik buraya geldik"

Açik havada maç izlemenin çok güzel olduguna vurgu yapan Batuhan Kaya, “Takimimizi desteklemek için kalktik buraya geldik. Rize’de güzel bir organizasyon oldu. Rize halki toplanarak birlikte maç izliyor. Hava da çok güzel. Sabahki yagmur duracak gibi degildi ama su anda hava çok iyi. Burada maç izlemek gerçekten çok iyi. Biz biraz geç geldigimiz için gerilerde kaldik” seklinde konustu.

Kaynak: İHA