Kartepe'de Yaz Spor Okullari Sezonu Açiliyor

Kartepe Belediyesi her yil düzenledigi 11 branstaki yaz spor okullari sezonunu açiyor.

Kartepe Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlügü bünyesinde yürütülen yaz spor okullarinda çocuklar su kayagi, futbol, halk oyunlari, karate, basketbol, voleybol, jimnastik, boks, tenis, geleneksel okçuluk ve güres dallarinda egitim alabilecek.

Ögrencilerin yogun ilgi gösterdigi 2 Temmuz- 23 Agustos tarihleri arasinda ücretsiz yaz spor okullarinda 4-9 yas grubu jimnastik, 8-15 yas grubu su kayagi, futbol, halk oyunlari, karate, basketbol, voleybol, boks, tenis, geleneksel okçuluk ve güres olmak üzere 11 farkli bransta egitim verilecek. Kartepe Belediyesi kurslara katilan ögrencilere ücretsiz servis imkani da saglayacak. Kayit olmak isteyenler Kartepe Belediyesi hizmet binasi, muhtarliklar, Kartepe Genç Akademi ve Kartepe Sehit Mahmut Demirel Yari Olimpik Yüzme Havuzu’nda form doldurabilecek.

Öte yandan Kartepe Genç Akademi’de de yaz dönemi brans kayitlari basladi.

Yaz spor okullarina büyük ilgi oldugunu belirten Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, "Yaz spor okullarimizla bu yil da çocuklarimiza yaz aylarini faydali bir sekilde degerlendirme imkani sunacagiz. Gelecegimizin teminati çocuklarimizin gelisimine katki vermek, sokaklardan uzak tutarak kötü aliskanlik edinmelerinin önüne geçmek adina yaz ve kis spor okullari ile miniklerimizin sporu daha saglikli ve bilinçli yapmalarini saglamayi amaçliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA