Isparta Tek Yürek Oldu, Vatandaslar Türkiye Maçini Dev Ekrandan Izledi

A Milli Futbol Takimi, 2024 Avrupa Futbol Sampiyonasi (EURO 2024) F Grubu’ndaki son maçinda Çekya’yi 2-1 yenerek, son 16’ya kaldi. Isparta Belediyesi, milli heyecanin birlikte yasanmasi amaciyla Valilik arkasina dev ekran kurdu ve maç sonunda büyük cosku yasandi.

EURO 2024 F Grubu’nda mücadele eden A Milli Futbol Takimi, grubunun son maçinda Çekya ile karsilasti. Oldukça heyecanli geçen maçta ay-yildizlilar, Çekya’yi 2-1 yenerek, son 16’ya kaldi. Isparta Belediyesi, bu önemli maç için valilik binasi arkasinda dev ekran kurdu. Çocuklarin ve vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi alanda büyük cosku yasandi. Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen ve esi Sadiye Basdegirmen meydani dolduran binlerce vatandasla birlikte milli heyecani yasadi. Maç boyunca Türk bayraklari ve tezahüratlarla destek veren vatandaslar, A Milli Futbol Takimi’nin attigi gollerde büyük sevinç yasadi.

Ay-yildizlilarin galibiyet golü sonrasi Basdegirmen çifti ve alanda bulunan binlerce vatandas, büyük bir gurur ve sevinç yasadi. Maç sonunda kalabalik galibiyetin tadini çikardi.

Kaynak: İHA