Dursun Özbek Açiklamasi 'Milli Takim Tüm Türkiye'yi Sevince Bogdu, Simdi Sira Avusturya'da!'

Galatasaray Baskani Dursun Özbek, A Milli Futbol Takimi’nin EURO 2024 performansini degerlendirerek, "Milli takim tüm Türkiye’yi sevince bogdu, simdi sira Avusturya’da!" dedi.

Galatasaray Kulübü Baskani Dursun Özbek, Topkapi Üniversitesi’nin 2023-2024 Akademik Yili mezuniyet törenine katildi.

Tören öncesi basin mensuplarinin sorularini yanitlayan Baskan Özbek, A Milli Futbol Takimi’nin 2024 Avrupa Sampiyonasi’nda (EURO 2024) gösterdigi performansin mutluluk verici oldugunu söyledi.

F Grubu’ndaki son maç olan Çekya müsabakasini televizyondan izledigini aktaran Özbek, "Maçi televizyondan izleme durumunda kaldim. Zor bir maç oldu. Endiselendigimiz dakikalar oldu. Inancimiz tamdi. Millilere dün mesaj gönderdim. Onlara inandigimizi, onlarin gereken neticeyi alacagini söylemistim. Beni mahcup etmediler. Bütün ekibi tebrik ediyorum. Tüm Türkiye’yi sevince bogdular. Simdi sira Avusturya’da. Insallah onlari da geçecegiz. Baskani aradim, sayin bakan da oradaydi. Hepsini tebrik ettim. Verecegimiz destek manen onlara dua etmek. Bu tip basarilara Türkiye’nin ihtiyaci var. Avusturya maçindan da benzer bir sonuç alinacaktir. Büyük bir sevinç yasayacagiz hep beraber" diye konustu.



"Herkes milli takim formasini giymek ister"

Sosyal medyada A Milli Takim ile ilgili iddialar hakkinda da açiklamalar yapan Baskan Özbek, "Herkes milli takim için orada olmak, o formayi giymek ister. Maç heyecaniyla bazi görüntüler olabilir. Maçin heyecanina vermek lazim. Milli takimda olmak önemli ve onurlu bir görev. Herkesi tebrik etmek istiyoruz" ifadelerini kullandi.

Mezuniyet töreni ile ilgili konusan sari-kirmizili camianin baskani, "Ülkeye verdikleri hizmetten dolayi tebrik ediyorum. Güzel bir üniversite kurdular. Geçen sene de gelmistim. Bu sene de severek geldim. Hayatlarina yeni basliyorlar. Onlara tavsiyelerimiz belki onlar için önemli olabilir. Önümüzdeki seneler için gençlere basarilar diliyorum" dedi.

Topkapi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Baskani ve Galatasaray Sportif A.S. Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kirmizi ise, "Galatasaray Baskani Dursun Özbek’in de gençlere mihmandarlik yapmasi bizim için çok önemli. Dursun Baskan gençleri hiç yalniz birakmiyor" seklinde konustu.

Kaynak: İHA