Baris Alper Yilmaz Açiklamasi 'Avusturya Karsisinda Intikam Pesinde Degiliz, Adim Adim Ilerliyoruz'

Milli futbolcu Baris Alper Yilmaz, Avrupa Futbol Sampiyonasi son 16 turunda oynayacaklari Avusturya maçi için, "Intikam pesinde degiliz. Adim adim ilerliyoruz. Öncelikle sözümüzü tuttuk. Simdi yeni hedeflerimiz var. Avusturya maçi gerçekten zor olacak" dedi.

2024 Avrupa Futbol Sampiyonasi (EURO 2024) F Grubu son maçinda A Milli Futbol Takimi, Hamburg’da karsilastigi Çekya’yi 2-1 maglup etti. Müsabakanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan milli futbolcu Baris Alper Yilmaz, "Maçin oyuncusu seçildigim için mutluyum. Ama daha önemlisi galip gelmek çok önemliydi. Takim arkadaslarimi kutluyorum. Her zaman söyledim, benim için pozisyon fark etmiyor. Hocam bana nerede sans verirse takimima katki saglamak istiyorum. Buna odakliyim" diye konustu.

Son 16 turunda Avusturya ile oynayacaklarinin hatirlatilmasi üzerine Baris Alper, "Intikam pesinde degiliz. Adim adim ilerliyoruz. Kamptan önce arkadaslarimizla konustugumuzda hedefimiz gruptan çikmakti. Öncelikle sözümüzü tuttuk. Simdi yeni hedeflerimiz var. Avusturya maçi gerçekten zor olacak. Sadece sunu söylemek istiyorum. Jenerasyonumuz çok iyi. Çok yetenekli oyunculara sahibiz. Bence iyi bir maç olacagini düsünüyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA