Manisaspor'un Yeni Baskani Gencay Esendag Oldu

Tarik Almis Spor Tesislerinde gerçeklestirilen ve tek liste halinde gidilen Manisaspor olaganüstü kongresinde Gencay Esendag yeni baskan seçildi.

Manisaspor Olaganüstü Genel Kurul Toplantisi Tarik Almis Spor Tesislerinde gerçeklestirildi.

Genel Kurul toplantisina Baskan Taner Kestaneci ile genel kurul delegeleri katildi.

Genel Kurulda Murat Kümüstekin baskanliginda divan olusmasi ardindan saygi durusunda bulunularak Istiklal Marsi okundu. Faaliyet ve Hesap raporlari okunarak ibra edildi ve oybirligiyle kabul edildi.

Genel kurulda gündem maddeleri geregi, baskanlik için divana Metin Gencay baskanligindaki listeden baska aday liste çikmayinca genel kurula tek liste halinde seçime gidildi.

Divan baskaninin tek listeyi açik oylamaya sunmasinin ardindan, Gencay Esendag baskanligindaki yönetim kurulu asil ve yedek listesi oybirligiyle kabul edilerek yeni yönetim belirlendi.

Gencay Esendag oybirligiyle baskan seçildi

Olaganüstü Genel Kurul toplantisinda Manisaspor Kulübü Baskanligina Gencay Esendag, yaptigi konusmasinda destek veren herkese tesekkür ettigini söyledi.

Esendag, “Bugün, burada sizlerin huzurunda, Manisaspor’un baskanligina seçilmenin büyük onurunu ve gururunu yasiyorum. Bana bu büyük sorumlulugu ve görevi verdiginiz için hepinize yürekten tesekkür ediyorum. Manisaspor, sadece bir futbol kulübü degil, bir sehrin kalbi, bir sevda ve bir yasam tarzidir. Hep birlikte bu sevdayi daha da büyütecek, Manisaspor’u hak ettigi yere tasiyacagiz. Bize duydugunuz güveni bosa çikarmamak için yönetim kurulum ile birlikte var gücümüzle çalisacagiz. Birlikte, Manisaspor’u yeniden sanli günlerine döndürecegiz. Bu yolda karsimiza çikacak her türlü engeli, el birligiyle, kardeslik ruhuyla asacagiz.Bu süreçte en büyük gücümüz siz degerli taraftarlarimiz olacaktir. Sizin coskunuz, sevginiz ve desteginizle her maçta sahaya daha güçlü çikacagiz. Stadimizi dolduracak, sesimizle rakiplerimizi titretecegiz. Her zaferde, her golde, hep birlikte sevinecegiz.” dedi.



“Manisaspor’a yeni bir sayfa açiyoruz”

Hep birlikte Manisaspor’un gelecegini sekillendireceklerini ifade eden Baskan Esendag, “Bugün, Manisaspor için yeni bir sayfa açiyoruz. Bu sayfayi, birlik ve beraberlik içinde, büyük zaferlerle dolduracagiz. Kulübümüzün mali yapisini güçlendirecek, altyapiya yatirim yaparak gelecegin yildizlarini yetistirecegiz. Manisasporu hakkettigi yere tasiyacagiz. Bu büyük camianin bir parçasi olmanin gururunu ve onurunu her zaman yüregimde tasiyacagim. Hep birlikte, daha güçlü, daha basarili ve daha büyük bir Manisaspor için el ele verelim.” dedi.

Gencay Esendag baskanligindaki yeni yönetim listesi su isimlerden olustu: Bilge Balci, Metin Günercan, Cemal Badikanli, Samet Yeman, Çaglayan Uzunlar, Ümit Atli, Yalçin Arcak, Mehmet Ali Sahin, Serkan Malay, Halil Yurtseven, Zafer Oynar, Sükrü Fuat Sahin, Tevfik Erand ve Askin Daban.

Denetim Kurulu ise Çagri Tuatay, Servet Bedir ve Yasin Okay’dan olustu.

Kaynak: İHA