Trabzonspor'un Yeni Transferleri Borna Barisic Ve John David Lundstram Trabzon'da

Trabzonspor’un yeni transferleri Borna Barisic ve John David Lundstram Trabzon’a geldi.

Yeni sezon öncesi transfere hizli giris yapan takimlardan Trabzonspor, serbest statüde bulunan Hirvat Borna Barisic ve Ingiliz John David Lundstram’i gece geç saatlerde Trabzon’a getirdi. Bordo-mavili taraftarlarin karsiladigi oyuncular daha sonra basin mensuplarinin sorularini yanitladi.

Bordo-mavililerin yeni transferi Borna Barisic, "Çok mutluyuz. Böylesine siçak karsilasmayi beklemiyorduk. Çok heyecanliyiz. Transfer sürecim kolay oldu. Iki tarafin niyeti de bu transferin gerçeklesmesiydi. Burada olmami istediler. Bende burada olmak istedim "ifadelerini kullandi.

Diger transfer John David Lundstram ise burada olmaktan mutlu oldugunu belirterek, "Karsilama beni mutlu etti. Baslamak için çok heyecanliyim. Bu kadar insani burada görmek ayri bir duygu. Transfer sürecim çok kolay gelisti. Borna Barisic ile görüstüklerinde benimle de görüstüler. Daha sonra bunu esime söyledim ve hadi oraya gidelim dedim. Buraya gelmeden önce Ridvan Yilmaz ile konustum. Benim çok yakin arkadasim. Hem takim hem sehir ve taraftarlar hakkinda bilgi aldim "ifadelerini kullandi.

Bordo-mavili taraftarlarin coskuyla karsiladigi iki oyuncu daha sonra kendilerini bekleyen araca binerek havaalanindan ayrildilar.

Kaynak: İHA