Sampiyonlugu Ödül Olan Koyunla Birlikte Kutladilar

Karadeniz Eregli’de, 2019 yilinda kanser hastaligi nedeniyle tedavi gördügü hastanede 20 yasinda hayatini kaybeden Taner Oktay anisina dostluk turnuvasi düzenlendi. Turnuvanin sampiyonu olan Kocaalispor Gençlik Takimi’nin oyuncularina, kupanin yani sira ödül olarak bir de koyun hediye edildi.

Ilçeye bagli Kocaali Mahallesi’nde düzenlenen turnuvada alti takim kiyasiya mücadele etti. Final müsabakasinda Kocaaalispor Gençlik takimi, Pençes Spor Takimi’ni 2-1 yenerek sampiyon oldu. Sampiyon takima, sampiyonluk kupasinin yani sira ödül olarak bir koyun hediye edildi. Turnuvada ikinci ve üçüncü olan takimlara da ödülleri takdim edildi. Kocaaalispor oyunculari, sampiyonluk kupasi ve ödül olarak aldiklari koyun ile birlikte fotograf çektirirken, sampiyonluk coskusunu yöreye ait Kaptas sarkisi esliginde oynayarak kutladilar.

Kocaali Mahalle Muhtari Murat Uslu, turnuva hakkinda yaptigi açiklamada, "Taner Oktay adina dostluk ve kardeslik turnuvasi düzenledik. Turnuva çok güzel geçti. Emegi geçenlere tesekkür ediyorum. Ödül olarak sampiyon takima koyun verildi.

Artik ödülü nasil degerlendirirler kendileri bilir" dedi.

Kocaali Mahallesi Takimi kaptani Emrullah Uslu ise duygularini, "Köyüme, takimima armagan olsun. Daha nicesi halkimiz, köyümüz için. Ödülümüz olan koyuna biraz daha bakacagiz" sözleriyle ifade etti.

Kaynak: İHA