Sakarya Büyüksehir'in Yildiz Pedallari Sakarya'ya Gururla Döndü

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Bisiklet Takimi, Aksaray’da düzenlenen Türkiye Yol Sampiyonasi U23 klasmaninda üçüncülük elde ederek Sakarya’ya gurur veren bir basariyla döndü.

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Bisiklet Takimi, Aksaray’da düzenlenen Türkiye Yol Sampiyonasi’na katilarak nefes kesen mücadeleye eslik etti. 21-23 Haziran arasinda düzenlenen yarislar, binlerce sporsever tarafindan ilgiyle izlendi. Büyüksehir takimindan Emre Yuca ve Emir Uzun Aksaray Yol Yarislari U23 Erkekler kategorisinde yarisi ikinci sirada tamamladi. Iki farki kategoride mücadele veren Burak Abay ise “büyük erkekler” kategorisinde üçüncü, “zamana karsi yaris-büyük erkekler” kategorisinde ise dördüncü oldu.

Organizasyonda ayrica Aksaray Yol Yarislari U23 takim klasmaninda Emre Yuca, Furkan Akçam ve Burak Baser de yarismayi takim halinde üçüncü sirada tamamlayarak önemli bir basariya imza atti. Sehre gurur veren bir basari tablosuyla dönen Büyüksehir, Kayseri’de yapilacak olan Uluslararasi Yol Yarislari için geri sayima basladi.

Büyüksehir Belediyesi, önemli bir basari saglayan bisiklet takimini tebrik etti.

Kaynak: İHA