Alacagücü Spor, 1. Amatör Lig'e Yükseldi

Çorum’un Alaca ilçesinde yeni kurulan ve 2. Amatör Küme’de mücadele eden Alacagücü Spor Kulübü, ilk senesinde sampiyon olarak 1. Amatör Lig’e yükseldi.

Alaca’da geçtigimiz aylarda yeni kurulan Alacagücü Spor Kulübü için kupa takdim etkinligi düzenledi.

Düzenlenen programda Alacagücü Baskani Kadir Bayat, misafirleriyle tek tek ilgilendi. Programa Alaca Belediye Baskani Serif Arslan, Baskan Yardimcisi Oktay Yelkuvan, ASKF Baskani Ferhat Arici, Alaca’da bulunan spor kulüplerinin yöneticileri, Alacagücü sporculari ile aileleri katildi.

Alaca Vetaran Takimi ile oynanan temsili karsilasma 2-2 sona erdi. Oynanan karsilasmanin ardindan sampiyonluk kupasi ASKF Baskani Ferhat Arici tarafindan takima takdim edildi.

Alacagücü Spor Kulübü Baskani Kadir Bayat, "Daha yeni kurulmamiza ragmen sampiyon olduk, Alacali çocuklar bizim her seyimiz. Onlar için güzel seyler yapmak istiyoruz. Biz sporcuyu, sporu seviyoruz. Alaca spor sehridir. Bizlere hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen Alaca Belediye Baskanimiza, tüm sponsorlarimiza, sporcularimiza, ve ailelerimize Alaca halkina tesekkür ederiz bizleri hiçbir zaman yalniz birakmadilar" dedi.

Kaynak: İHA