Egemen Korkmaz, Trabzonspor'dan Ayrildi

Trabzonspor Yardimci Antrenörü Egemen Korkmaz, teknik ekipten ayrildigini ve kariyerine teknik direktör olarak devam etmek istedigini açikladi.

Trabzonspor Yardimci Antrenörü Egemen Korkmaz, bordo-mavili kulüpten ayrildi. Korkmaz, yaptigi açiklamada, "Futbolcu olarak da görev alma sansi buldugum Trabzonspor Kulübü’ndeki antrenörlük görevimden gelecekle ilgili hedeflerim ve kariyer planlamam dogrultusunda ayrildigimi bildirmek isterim. Bundan sonraki kariyer hedefim; teknik direktörlük olacak. Bu yolculukta bana sonuna kadar destek olan ve katki saglayan basta Teknik Direktörümüz Abdullah Avci olmak üzere, tüm teknik heyetimize ve Trabzonspor Kulübü’ne en içten tesekkürlerimi sunarim. Onlarin rehberligi ve destegi olmadan bu noktaya gelmem mümkün olamazdi. Futbol tutkum ve çalisma azmimle, bundan sonraki görevimde basarili olmayi hedefliyorum. Trabzonspor, bana hem profesyonel hem de kisisel anlamda çok büyük katkilar sagladi.

Son olarak; Trabzonspor camiasina ve taraftarlarimiza da tesekkür etmek isterim. Onlarin destegi ve sevgisi, her zaman yanimda hissettigim bir güç kaynagi oldu. Bu büyük camiaya ve degerli Teknik Direktörümüz Abdullah Avci’ya basarilar diliyorum" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA