Belediyeden Antrenörlere Malzeme Destegi

Çorum Belediyesi, 21 Haziran Dünya Antrenörler Günü’nde, kentteki amatör spor kulüplerinde görev yapan antrenörlere, antrenman malzemelerinden olusan antrenör kiti hediye etti.

Çorum Belediyesi amatör spor kulüplerine destegini sürdürüyor. Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, Dünya Antrenörler Günü’nde Çorum’daki amatör spor kulüp temsilcileri ve antrenörlerle bir araya geldi. Baskan Asgin, Türkiye Futbol Antrenörleri Dernegi (TÜFAD) Çorum Sube Baskani Yasin Aksoy ve ASKF Baskani Ferhat Arici’nin da katildigi programda antrenörlere antrenman malzemelerinden olusan antrenör kiti hediye etti.

Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, 21 Haziran Dünya Antrenörler Günü’nü kutladi. Antrenörlerin büyük gayretlerle ve büyük özveriyle gençleri gelecege hazirladigini dile getiren Baskan Asgin, “Antrenörler spor camiasinin gizli kahramanlaridir. Emek isteyen bu meslegi yapan antrenörlerimizi tebrik ediyorum” dedi.



’Iki yeni sentetik saha yapilacak’

Amatör spor kulüpleri için iki yeni futbol sahasi sözü verdiklerini hatirlatan Baskan Asgin, “Bu sözümüzü ikinci dönemimizde yerine getirecegiz ve en az iki yeni sentetik sahayi amatör futbol kulüplerinin hizmetine sunacagiz" diye konustu.

TÜFAD Çorum Sube Baskani Yasin Aksoy ve ASKF Baskani Ferhat Arici, amatör spora verdigi destekten dolayi Baskan Asgin’a tesekkür ettiler.

Kaynak: İHA