Kahramankazan Belediyespor Kulübü Oyunculari Bocce Raffa Sampiyonasi'na Katilmak Üzere Yola Çikti

Kahramankazan Belediyespor Kulübü oyunculari Oguzhan Turhan ve Bahar Çil, Italya’da düzenlenecek Avrupa Büyükler Bocce Raffa Sampiyonasi’na katilmak üzere yola çikti.

A Milli Bocce Takimi seçmelerini basariyla geçerek Türkiye’yi temsil etmek için mücadele eden Kahramankazan Belediyespor oyunculari Oguzhan Turhan ve Bahar Çil Italya’ya dogru yola çikti. Türkiye’nin en büyük Bocce Egitim ve Kamp Merkezi’ne sahip olan Kahramankazan Belediyespor Kulübü oyuncularini Avrupa Sampiyonasi’na ugurladi. A Milli Takim ile birlikte altin madalya için mücadele edecek kulüp oyunculari 17-23 Haziran tarihlerinde Italya’da düzenlenen Avrupa Büyükler Bocce Raffa Sampiyonasi’nda ay yildizli ekibi temsil edecek.

Sporun her alaninda bir üst perdeye çikma hedeflerini hatirlatan Baskan Çirpanoglu: "Sporun baskenti oldugumuzu tüm Avrupa’ya kanitlama zamani geldi. Italya serüveninde kulübümüz sporcularina basarilar diliyorum. Ülkemizi ve ilçemizi Avrupa’da en iyi sekilde temsil edeceklerine yürekten inaniyorum. Haydi çocuklar sampiyonluk zamani’’ dedi.

Antrenör Levent Kader’in hocaliginda sampiyonaya hazirlanan kulüp oyunculari, Türkiye’yi Avrupa’da temsil etme hayallerini gerçeklestirdikleri için mutlu olduklarini, Avrupa yolcuklarini altin madalya ile taçlandirarak hem Kahramankazan’in hem de ülkenin ismini tüm dünyaya duyuracaklarini ifade etti.

Kaynak: İHA