Isparta'da Vatandaslar Milli Maç Heyecanini Dev Ekrandan Takip Etti

Isparta Belediyesi, A Milli Futbol Takimi’nin Portekiz’le karsilastigi Avrupa Futbol Sampiyonasi (EURO 2024) maçi için 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydani’na dev ekran kurdu. Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, karsilasmayi meydani dolduran vatandaslarla birlikte izledi.

Isparta’da vatandaslar Türkiye-Portekiz karsilasmasini Isparta Belediyesi’nin 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydani’na kurdugu dev ekrandan takip etti. Maç öncesinde Isparta Belediyesi tarafindan meydani dolduran vatandaslara Türk bayragi dagitildi. Vatandaslar, A Milli Takim’in EURO 2024 F grubundaki Portekiz’le oynadigi maç için yogun ilgi gösterdi. Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen ve esi Sadiye Basdegirmen, karsilasmayi meydani dolduran vatandaslarla birlikte takip ederek, milli takimin heyecanina ortak oldu. Belediye Meclis Üyeleri ve Isparta Muhtarlar Dernegi Baskani Gökhan Büyükleblebi de meydanda maçi takip edenler arasindaydi.

Maç sirasinda Isparta Belediyesi tarafindan çocuklara ve vatandaslara çesitli ikramlarda bulunuldu. Maçin sonunda A Milli Takim, Portekiz’e 3-0 maglup oldu.

Kaynak: İHA