Dursun Özbek Açiklamasi 'Önümüzdeki Sene Mayis Veya Haziran Ayinda 25. Sampiyonlugu Ve 5. Yildizi Kutlayacagiz'

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de ulastigi 24. sampiyonlugu Galatasaray Baskani Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyelerinin katilimiyla Ankara’da kutladi. Baskan Özbek burada yaptigi konusmada, “Geçen sene size söz verdigim gibi önümüzdeki sene Mayis ayinda veya Haziran’in basinda da 25 sampiyonlugumuzu ve 5. yildizi kutlamak üzere burada olacagiz” dedi.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de ulastigi 24. sampiyonlugu Ankara’da kutladi. Crowne Plaza’da gerçeklesen kutlama, Ankara Galatasarayli Yönetici ve Is Insanlari Dernegi tarafindan düzenlendi.

Kutlamaya, Galatasaray Kulübü Baskani Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyeleri katildi.

Kutlamada basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Dursun Özbek, zorlu bir sezonu geride biraktiklarini söyledi.

Iki takimin kafa kafaya sampiyonluk yarisini sürdürdügünü ifade eden Özbek, ‘Alisilmis bir sey vardi, o da ‘Mayislar Galatasaray’indir’ sözü bu sene de yerine getirildi.

Önümüzdeki sene de yerine gelecek” dedi.

Özbek, yönetim kurulu olarak çetin bir çatisma içerisinden basariyla çiktiklarini belirterek, sözlerine söyle devam etti:

“Ama bu basarinin parametreleri nelerdir diye sorarsaniz, basta taraftarlarimiz. Basariya

bizi götüren en degerli sey taraftarlarimizdi. Her maçi içeride 50 bin kisiyle oynadik. Ikinci sey, genel kurul üyelerimizin bize güveni, bize verdigi destek çok önemliydi. Genel kurullarimiz her zaman basarili biçimde geçti. Olaylar genel kurulda konusuldu ve büyük bir birliktelik sergiledik. Diger yandan camiamizin bütünlügü, Galatasaray deyince asagi yukari 30-35 milyon taraftarla birlikte bütünlügü sagladi. Iste basarinin anahtari bu. Galatasaray son 2 senede artik eski konusulan seylerin disina çikti.”

“Galatasaray’in bilegini bükecek hiç kimse yok.”

Eskiden konusulan seylerin 2 senedir gündeme gelmedigini söyleyen Özbek, “Eskiden konusulan seyler son 2 senedir hiçbir zaman gündeme gelmedi. Ne liseli ne lisesiz ayrismasi, ne atkili ne kravatli ayrimi hiçbir zaman olmadi. 2022 Haziran’da seçildigim birinci gün söyle söyledim, ‘biz bir sevgi ve baris iklimi olusturmak istiyoruz’ dedim. Bugün onun mutlulugunu yasiyorum” diye konustu.

Özbek, Galatasaray’da sevgi iklimi olustugunu belirterek, “Biz bir araya geldigimiz zaman, birbirimizi sevdigimiz, birbirimizle barisik oldugumuz zaman inanin bana ben bunu uzun zamandan beri yasiyorum. Hem yönetici olarak hem baskan olarak yasiyorum. Galatasaray’in bilegini bükecek hiç kimse yok. Buna inanmanizi rica ediyorum” ifadelerini kullandi

“Galatasaray önümüzdeki 25-30 senesini planliyor”

Basarinin tek yumruk olmaktan geçtigini ifade eden Özbek, sunlari kaydetti:

“Galatasaray bildiginiz gibi önümüzdeki 25 senesini, 30 senesini planlaniyor. Galatasaray sürdürülebilir basariyi planliyor. Yönetim kurulu arkadaslarimla beraber inandigimiz projelerimiz sayesinde Galatasaray’in gelecegini, finansal itibariyle ve sportif yapisi itibariyle önümüzdeki dönemin hazirliklari içinde. Bunlari zaman zaman sizle paylasiyorum. Bizim bugün söylediklerimiz, bizim daha dogrusu 5 sene, 6 sene önce söylediklerimiz bugünden gündeme getirdigimiz konular rakiplerimiz tarafindan bugün anlasilmis vaziyette. Onlar da benzer sekilde çikislarini hazirliyorlar. Onun için ben öncelikle 24 sampiyonlugumuz Galatasaray’a hayirli olsun diyorum. Geçen sene size söz verdigim gibi önümüzdeki sene Mayis ayinda veya Haziran’in basinda da 25 sampiyonlugumuzu ve 5. yildizi kutlamak üzere burada olacagiz.”

Özbek, yönetim kurulu ve taraftarlarin çetin bir sezon sonunda yoruldugunu söyleyerek, “Çok samimi söylüyorum, sizleri bugün Ankara’ya geldik yönetim kurulu arkadaslarimla beraber. Sizlerden gördügümüz sevgi seli, sizlerden gördügümüz yakinlik bütün yorgunluklarimizi unutturdu. Hepinize çok tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Sampiyonluk kutlamasina çok sayida davetli katilirken, Dursun Özbek ve Ankara Galatasarayli Yönetici ve Is Insanlari Dernegi Baskani Faruk Ünlüsoy, sampiyonluk pastasini kesti.

Kaynak: İHA