A Milli Takim'da Italya Maçi Hazirliklari Aksam Antrenmaniyla Sürdü

2024 Avrupa Sampiyonasi öncesindeki ilk özel maçta 4 Haziran Sali günü deplasmanda Italya ile karsilasacak A Milli Takim, Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçeklestirilen antrenmanla hazirliklarina devam etti.

Riva’daki TFF Hasan Dogan Milli Takimlar Kamp ve Egitim Tesisleri’nde saat 18.00’de gerçeklestirilen idmanda isinma hareketlerinin ardindan rondo ve taktik çalismalari yapildi. Ardindan tam sahada çift kaleli taktik oyun oynandi. Son bölümde ise duran top ve sut çalismasi yapildi.

TFF Milli Takimlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altintop da bugün yapilan çalismayi tribünden takip etti.

Ay-Yildizlilar, yarin saat 10.00’da TFF Hasan Dogan Milli Takimlar Kamp ve Egitim Tesisleri’nde Italya maçi öncesindeki resmi antrenmanini yapacak. Bu çalismanin ilk 15 dakikalik bölümü basina açik olacak. A Millî Takim kafilesi, saat 16.30’da Türk Hava Yollari’na ait uçakla Italya-Türkiye karsilasmasinin oynanacagi Bologna kentine seyahat edecek.

A Milli Takim Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve takim kaptani Hakan Çalhanoglu, yarin saat 19.00’da (TSI 20.00) Renato Dall’Ara Stadyumu’nda bir basin toplantisi düzenleyecek. A Millî Takim oyunculari, toplanti öncesinde stadyumda kisa bir yürüyüs yapacak.

Kaynak: İHA