Yusuf Yazici Açiklamasi 'Türkiye'de Oynamis Gibiydik'

Galibiyetten dolayi mutlu olduklarini belirten A Milli Futbol Takimi’nin basarili futbolcusu Yusuf Yazici, Dortmund’daki stadyumu dolduran taraftarlar sayesinde Türkiye’de gibi oynadiklarini söyledi.

A Milli Futbol Takimi, 2024 Avrupa Futbol Sampiyonasi (EURO 2024) F Grubu ilk maçinda BVB Stadyumu’nda Gürcistan’i 3-1 maglup etti. Müsabakanin ardindan ay-yildizli futbolcu Yusuf Yazici, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

“Türkiye’de oynamis gibiydik”

Stadyumu dolduran Türk taraftarlara tesekkür ederek sözlerine baslayan Yazici, “Çok tesekkür ediyoruz onlara. Sanki Türkiye’de oynamis gibiydik. Zaten nereye gidersek gidelim her yerde bizimle beraberler. Onun için onlara çok tesekkür ediyoruz” ifadelerini kullandi.

Gruptan çikma adina maç maç gitmeleri gerektigine dikkat çeken Yusuf, Portekiz müsabakasindan sona bu konu hakkinda daha rahat konusabileceklerini dile getirdi.

“Arda çok fantastik bir gol atti”

Arda Güler’in 65. dakikada attigi gole de deginen milli futbolcu, “Arda çok fantastik bir gol atti. Belki de turnuva bittikten sonra turnuvanin en iyi golleri arasinda olacak. Onun adina çok mutlu oldum. Inanilmaz bir sol ayak golü” seklinde konustu.



“Bazen sans yaninizda olsun, top sizi sevsin istiyoruz”

Yusuf, karsilasmanin son dakikalarinda kaçirdigi golle alakali ise sunlari söyledi:

“Bazen sans yaninizda olsun, top sizi sevsin istiyoruz. Bugün top bizi biraz degil bayagi sevdi. Onun için çok mutluyuz. Gol olsa farkli seyler konusacaktik su an. Ama pesine de Kerem’in golü çok mutlu olduk. Dogum günü olan hocamiza da çok iyi bir hediye vermis olduk."

Kaynak: İHA