TSOF Baskani Apaydin'in Kurban Bayrami Mesaji

Türkiye Soförler ve Otomobilciler Federasyonu (TSOF) Baskani Fevzi Apaydin, Kurban Bayrami dolayisiyla bir kutlama mesaji yayimladi.

TSOF Baskani Apaydin’in mesajinda, “Sevgi, huzur ve bereket dolu bir Kurban Bayrami’na daha kavusmanin mutlulugunu yasiyoruz. Bu mübarek günlerde manevi degerlerin ön planda oldugu bir birliktelige adim atiyoruz. Kurban Bayrami kalplerimizi bir araya getirip paylasma ve dayanisma duygularimizi yogunlastirdigimiz özel bir zamandir. Bu vesileyle birbirimize daha çok sarilmak, hosgörü dolu bir ortamda bulunmak için güzel bir firsat sunar. Kurban Bayrami vesilesiyle darginliklari ve küslügü bir kenara birakip affetmeyi, barismayi ve tüm güzel duygularin kalplerimize hakim olmasini diliyorum. Bu duygu ve düsüncelerle soför camiasi adina tüm Müslümanlarin Kurban Bayrami’ni en kalbi duygularimla kutluyorum. Bu müstesna günlerde seyahat ederken olasi yogunlugun göz önünde bulundurulmasini, trafik kurallarina azami derecede riayet ederek, daha dikkatli ve duyarli olunmasini özellikle istirham ediyorum. Ailelerimize, dostlarimiza, komsularimiza ve büyüklerimize bayram sevinci içinde nice güzel günler temenni ediyorum” ifadeleri yer aldi.

“Baba bir çinardir gölgesi yeter”

Kurban Bayrami’nin ilk gününe denk gelen Babalar Günü’nü de kutlayan Apaydin, “Her yil dünya genelinde Haziran ayinin üçüncü Pazar günü olarak kutlanan Babalar Günü bu yil Kurban Bayrami’nin ilk gününe denk geliyor. Hem bayram tatili hem de karne tatili derken babalarimin gönlünü hos etmeyi unutmayalim. Nitekim anne ve babaya hürmet, millî ve manevi degerlerimizin de bir geregidir. Ailenin temel diregi olan, gücün ve güvenin sembolü olan babalarimiz bir çinar agaci gibidir, gölgesi yeter. Ömrünü evlatlarina adayan kiymetli babalarimizin Babalar Günü’nü en içten duygularla kutluyor, tüm babalara sevdikleriyle birlikte saglik, mutluluk ve huzur dolu bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA