Giresunlu Taraftar, Galatasaray Sevdasiyla Binasini Sari-Kirmiziya Boyadi

Giresun’da yasayan ve çocukluktan beri Galatasaray taraftari olan Mustafa Bayraktar (45), Galatasaray’in Süper Lig’de 24. kez sampiyon olmasinin ardindan oturdugu binayi sari ve kirmizi renklere boyatti. Mahalle sakinlerinin ve sokaktan geçenlerin ilgisini çeken evin önünde bazi taraftarlar da önünde hatira fotografi çektiriyor.

Giresun Yenimahalle’de yasayan Mustafa Bayraktar, Galatasaray’in Süper Lig’de 24. kez sampiyon olmasi ve takimina olan sevgisi nedeniyle 5 katli binayi 60 kilo boya kullanarak sari ve kirmizi renklere boyatti. Bayraktar, ayrica binanin duvarlarina Galatasaray logosunu ve 4 yildizini da yapmayi ihmal etmedi.

"Binada oturanlarin hepsi Galatasarayli"

Galatasaray sampiyon oldugu için evini sari-kirmiziya boyattigini belirten Bayraktar, "Galatasaray sevdam kendimi bildim bileli var. Bu nedenle oturdugum binayi tutkunu oldugum sari ve kirmizi renklere boyattim. Sari ve kirmizi renk artik kanima islemis. Bina bir aile apartmani olunca boyatmakta bir sorun yasamadim. Binada oturanlarin hepsi de Galatasarayli. Galatasaray’in maçi olunca hepsi benim eve gelirler. Ama hiç biri benim kadar fanatik degil. Bu yüzden binayi kendi imkanlarimla kendi emegimle tek basima boyadim. Aslinda daha önce de boyamisligim var, bu kadar degil. Yalniz zamanla kaybolmustu. Yeniden boyamak için Galatasaray’in sampiyon olmasini bekliyordum. Yavas yavas tam sampiyonluga denk getirdim ve sampiyon oldugu anda son firçayi vurdum. Binanin tamamina sari-kirmizi 60 kilo boya harcadim” dedi.



Oglunun adini Hagi koydu

Galatasaray sevdasini çocuklarina da tasidigini anlatan Bayraktar, “Çocugum olursa Galatasaray’da oynamis iz birakan futbolcularin isimlerini vermeyi düsünüyordum ama uzun yillar çocugum olmadi. Evlendikten 10 yil sonra biri erkek, ikisi kiz üçüzlerim oldu. Ben de oglumun adini Galatasaray’in unutulmaz oyuncusu Hagi’nin adini verdim ama nüfusa Haci olarak kaydedildi biz yine de Hagi olarak çagiriyoruz” diye konustu.



Formasini giymeyi hayal ettigi Galatasaray’dan imzali forma istedi

Galatasaray’in son yillardaki bütün kadrosunu ezbere bilen Haci ise, “Ben de dogustan Galatasaray taraftariyim. Son yillardaki bütün kadrolarini ezbere biliyorum. Kendim de iyi bir futbolcu olmak istiyorum ve bunun için futbol okuluna gidecegim. Sol ayagimi iyi kullaniyorum. Santrfor veya sol kanatta iyi oynayan biriyim. Gelecekte bir Galatasaray formasi giymek hayalimdir. Buradan hemserimiz olan Galatasaray Baskani’ndan ben ve kardeslerim için imzali forma istiyorum. Bu beni ve ailemi çok mutlu edecektir” dedi.

Kaynak: İHA