Sultangazi'de Yaz Spor Okulu Için Geri Sayim

7-18 yas arasindaki çocuklarin yaz aylarini daha verimli geçirmesini saglayan Sultangazi Belediyesi Yaz Spor Okullari’nda geri sayim basladi. Çocuklarin ücretsiz olarak 17 farkli bransta egitim alabilecegi Yaz Spor Okullari 1 Temmuz’da egitime baslayacak.

Sultangazi Belediyesi, gençlerin sporu hayatlarinin bir parçasi haline getirmesi, ilçenin de sporla anilmasi için hummali bir çalisma yürütüyor. Çocuklarin yaz aylarini verimli geçirebilmesi, yetenekleri dogrultusunda kendilerini gelistirebilmeleri için Yaz Spor Okullari düzenleniyor. Yaz Spor Okullari’na her yil binlerce ögrenci kayit yaptirirken, basarili olan ögrenciler daha sonra Spor Akademileri’nde yetenekli olduklari dallarda egitim alma imkanina kavusuyor.

17 Bransta Egitim

Yaz Spor Okullarinda 17 ayri bransta egitim veriliyor. Gençler; basketbol, okçuluk, tenis, masa tenisi, bocce, güres, geleneksel güresler, voleybol, badminton, tekvando, karate, kyokushin Karate, wushu kung fu, e-spor, yüzme, okçuluk dallarinda kendilerini gelistirme firsati buluyor. Kayitlar 15 Haziran’a kadar sürerken, 1 Temmuz da Yaz Spor Okulu kapilarini açiyor. Yaz Spor Okullari’na kayit olmak isteyen 7-18 yas arasi çocuklar, 15 Haziran’a kadar www.sultangazi.bel.tr adresinden kayit yaptirabilecek.

Sporda Sultan Sehir

Sultangazi Belediye Baskani Abdurrahman Dursun; “Sultangazimiz sporda Sultan Sehir hedefine dogru emin adimlarla ilerliyor. Belediye olarak sporu ve sporcuyu destekliyor, onlari yetenekleri dogrultusunda farkli branslara yönlendirerek gelecegin yildizlarina dönüsmelerine yardimci oluyoruz. Saglikli nesillerin yetismesi için spor olmazsa olmaz. Belediye olarak ilçe genelinde spor alaninda yogun bir çalisma yürütüyoruz. Verdigimiz emeklerin karsiligini aldigimizi görmek bizleri çok mutlu ediyor. Genç sporcularimizin art arda aldigi basarilar gögsümüzü kabartirken gençlerimize olan inancimiz daha da artiyor. Yaz Spor Okullarimiz da bu yoldaki en önemli faaliyetlerimizden bir tanesi. Derslerimiz 1 Temmuz’da basliyor. Yavrularimiz eglenceli ve verimli bir tatil dönemi geçirecek” dedi.

Kaynak: İHA