Kutlu; 'Yeni Bir Hedef Ve Yenilenmis Kadromuzla Baslamak Istiyoruz'

Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Erzurumspor’la tekrar anlasma sagladigini ve bundan dolayi mutlu oldugunu söyledi.

Türkiye’de çok alisik olmadik bir sekilde yaklasik iki sezondur süren birlikteliklerini üçüncü sezona tasimak için yola çiktiklarini ifade eden Hakan Kutlu, “Bu durumun istikrar ve örnek teskil etmesi bakimindan çok degerli olduguna inaniyorum. Her iki taraf için de hayirli olmasini temenni ediyorum. Yeni sezona yeni bir hedef ve yenilenmis kadromuzla baslamak istiyoruz. En büyük beklentimiz bu yöndedir . Aksini düsünmek bile istemiyoruz. Artik Erzurumspor’un gerçek yeri olan Süper Lige çikma zamaninin geldigini düsünüyorum. Su an için en çok istenildigim ve benim de birinci öncelikle istedigim kulüple anlasmis olmaktan dolayi mutlu oldugumu belirtmek isterim.” dedi.

Kutlu, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda söyle dedi, “Erzurumspor’la anlasma asamasina gelene kadar bizimle çalismak istediklerini belirten fikrimizi soran diger kulüp Baskan ve yöneticilerine gösterdikleri ilgi için tesekkür ediyorum. Ayrica Sosyal medyadan Ankaragücü’ne gelmem için israrci olan büyük ilgi gösteren kardeslerime sükranlarimi sunuyorum. Erzurumspor’la anlasmamizin açiklamasindan sonra büyük sevgi gösterisinde bulunan ve mutluluklarini dile getiren tüm taraftarlarimizla birlikte ayni heyecani benim de yasadigimin bilinmesini isterim. Anlasma noktasinda sahsima ve ekibime gösterdikleri ilgi ve güven için Sayin Mehmet Sekmen beye ve Kulüp Baskanimiz Sayin Ahmet Dal’a sonsuz tesekkür ediyorum. Küllerimizden doguyoruz”

Kaynak: İHA